Presne tak ho mám pripevnený, trocha posunutý na regulátory napájania, ale aj tak ešte vystačil aby fúkal aj na tie pasívky. Ten vzduch sa aj tak ešte rozptýli...
Klingacikx : mno právě že ten twin turbo mělo tak akorát dlouhý drát,takže šli krásně chladit paměti , jádro i napájeníškoda že už nemám fotky
rozhodně bych se jich nebál
Čo sa mi na tých turbo module páči je to, že ten káblik je akurát tak dlhý aby mohli tie dva ventilátory fúkať presne tam kde je najviac tepla, v okolí head-pipe.
Ahoj. Namontoval jsem accelero na 3870, ale je tam nějak nakřivo. Heat pipe brání jednomu pasivu, aby držel.
Podložky jsem tam dal. Na druhem obr. jde vidět, že šroub neni dotahlý, ale není to tim. Hlavní problem bych řekl, je ten pasiv.
Co jsem udělal špatně?
Tak ten inkriminovanej pasivek ubruš, upiluj, cokoliv.... nebo si pořiď sadu jakýchkoliv nižších pasivků za stovku
Btw. ty fotky se ti moc nepovedly....
Jo, tak jsem pasiv ohnul.Accelero připevnil. Teď už to křivě nebylo. Pustim CS, na chvili odejdu, hra seklá a grafa v nebi. Už jsem obraz znovu nerozjel. Accelero bylo žhavý, snad 100 stupnu.
GPU bylo přetaktované, ale zvladal to i default chladič.
Naposledy upraveno uživatelem Jimmyjek: 22-05-2008 v 20:54
Asi blbá otázka, dals tam pastu?
Určitě si to Accelero blbě připevnil a GPU se ti přehřálo.... zkus počkat, než to zchladne. Buď se ti pak rozjede, nebo si jí odpálil. Upřímně moc nechápu, proč si hned po výměně chladiče zatížil kartu a nehlídal aspoň chvilku teploty
Ale nevěřím že to AC mělo 100°, mám ho na 88GT a se zapnutým fanem mám v burnu max. 45°C, s vypnutým asi 65°C![]()
Na teploty jsem zběžně koukl a byly v poho. Teplo přece chladič musel odvádět když byl vařicí.
Nevím zda 100 stupňů ale když jsem se dotknul, hned jsem ucukl.
No příště si dam o dost větší bacha![]()
Nejede, a asi nepojedeTo se asi napravit nijak nedá(?).
Byla chyba že jsem odešel a nesledoval zdali se nesekne obraz..to bych to zachranil vypnutím.
První komponenta co jsem kdy spalil.
Ta grafika nemá/měla teplotní čidlo?
Tak na ní vrať origo chladič a zkus jí reklamovat, za zkoušku nic nedáš![]()
Teplotu jsem sledoval v catalist centru..i OC jsem dělal automatikou.
Jinak pasta byla na S1 již nanašena(pěkná vrtsva).
to husky14: No zkusim to![]()
Ještě bych měl jeden dotaz: Měl si na Acceleru nějakej větráček, nebo si jel pouze pasivně?