Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 43

Téma: Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2)

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    ....a ako povedal johny__g na GK netreba chladiť len jadro ale aj pamäte, reguátory, vlastne skoro celé PCB
    Když se bude dávat na Accelero jeden 120mm fan, tak imho ideální je na paměti nalepit pasivky od S1 a ten fan posunout spíš směrem nad tu napájecí kaskádu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Presne tak ho mám pripevnený, trocha posunutý na regulátory napájania, ale aj tak ešte vystačil aby fúkal aj na tie pasívky. Ten vzduch sa aj tak ešte rozptýli...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Klingacikx : mno právě že ten twin turbo mělo tak akorát dlouhý drát,takže šli krásně chladit paměti , jádro i napájení škoda že už nemám fotky rozhodně bych se jich nebál
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Čo sa mi na tých turbo module páči je to, že ten káblik je akurát tak dlhý aby mohli tie dva ventilátory fúkať presne tam kde je najviac tepla, v okolí head-pipe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Ahoj. Namontoval jsem accelero na 3870, ale je tam nějak nakřivo. Heat pipe brání jednomu pasivu, aby držel.
    Podložky jsem tam dal. Na druhem obr. jde vidět, že šroub neni dotahlý, ale není to tim. Hlavní problem bych řekl, je ten pasiv.

    Co jsem udělal špatně?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010018.JPG 
Zobrazení: 169 
Velikost: 885.1 KB 
ID: 4614   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: P1010019.JPG 
Zobrazení: 138 
Velikost: 923.7 KB 
ID: 4615  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tak ten inkriminovanej pasivek ubruš, upiluj, cokoliv.... nebo si pořiď sadu jakýchkoliv nižších pasivků za stovku

    Btw. ty fotky se ti moc nepovedly....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Jo, tak jsem pasiv ohnul.Accelero připevnil. Teď už to křivě nebylo. Pustim CS, na chvili odejdu, hra seklá a grafa v nebi. Už jsem obraz znovu nerozjel. Accelero bylo žhavý, snad 100 stupnu.
    GPU bylo přetaktované, ale zvladal to i default chladič.
    Naposledy upraveno uživatelem Jimmyjek: 22-05-2008 v 20:54
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Asi blbá otázka, dals tam pastu?

    Určitě si to Accelero blbě připevnil a GPU se ti přehřálo.... zkus počkat, než to zchladne. Buď se ti pak rozjede, nebo si jí odpálil. Upřímně moc nechápu, proč si hned po výměně chladiče zatížil kartu a nehlídal aspoň chvilku teploty

    Ale nevěřím že to AC mělo 100°, mám ho na 88GT a se zapnutým fanem mám v burnu max. 45°C, s vypnutým asi 65°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Na teploty jsem zběžně koukl a byly v poho. Teplo přece chladič musel odvádět když byl vařicí.
    Nevím zda 100 stupňů ale když jsem se dotknul, hned jsem ucukl.

    No příště si dam o dost větší bacha
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Jimmyjek Zobrazit příspěvek
    ....ale když jsem se dotknul, hned jsem ucukl.
    To samý uděláš i při 70°

    A grafika už zase jede?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Nejede, a asi nepojede To se asi napravit nijak nedá(?).
    Byla chyba že jsem odešel a nesledoval zdali se nesekne obraz..to bych to zachranil vypnutím.
    První komponenta co jsem kdy spalil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Ta grafika nemá/měla teplotní čidlo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tak na ní vrať origo chladič a zkus jí reklamovat, za zkoušku nic nedáš
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Teplotu jsem sledoval v catalist centru..i OC jsem dělal automatikou.
    Jinak pasta byla na S1 již nanašena(pěkná vrtsva).
    to husky14: No zkusim to
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Ještě bych měl jeden dotaz: Měl si na Acceleru nějakej větráček, nebo si jel pouze pasivně?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: PROBLÉM 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od snasel17 v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 12:17
  2. Chlazení grafik: Gigabyte 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od still_wolf v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 18:42
  3. Chlazení grafik: Arctic Cooling Accelero S1 a S2 + minirecenze
    Od Kollda v sekci Chlazení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 11-09-2008, 08:03