Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 43 z 43

Téma: Arctic-Cooling Accelero S1 (Rev. 2)

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Nejdříve jsem chtěl S1 vyzkoušet jen jako pasiv, pak na to měly přijít 2x noctua nebo tak něco.
    I tak by to ale měl uchladit v poho co jsem četl.
    Docela jsem se ale divil, jak byl S1 vařící..že to ten defaultní chladič zvládal( OC na maximum).
    Pak už chybělo jen ticho..
    Právě jsem našel v jednom PC X1050 tak jsem rád, že alespoň něco
    Naposledy upraveno uživatelem Jimmyjek: 25-05-2008 v 17:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Muselo se něco zkratovat, Accelero dosáhne takové teploty leda na 9800 GTX bez ventilátoru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    To že bola tá S1 horúca svedčí o nevyriešenom prietoku vzduchu v case. Musel sa tam (pod kartou) hromadiť a aj keď to možno jadro vydržalo, mohli sa od toho accelera uvariť pamäte alebo skôr napájacie obvody karty. Z vlastnej skúsenosti - pokiaľ je rozumne vyriešený airflow, tak tá S1 uchladí aj pretaktovanú 3870 pasívne. No tak hádam s tou reklamáciou uspeješ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    Airflow mam fakt dobré. Za prvé mam furt otevřeny case protože se v compu hrabu. Za druhé, ve předu přívod fresh air a vzadu výfuk(noctua ve předu, vzadu AC). NA CPU mam freezera. Navíc mam MODU82+ takže skoro žadne cably v cestě
    Takže tim to fakt být nemohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Jimmyjek Zobrazit příspěvek
    Airflow mam fakt dobré. Za prvé mam furt otevřeny case protože se v compu hrabu. Za druhé, ve předu přívod fresh air a vzadu výfuk(noctua ve předu, vzadu AC). NA CPU mam freezera. Navíc mam MODU82+ takže skoro žadne cably v cestě
    Takže tim to fakt být nemohlo.
    Dovolím si tvrdit, že pokud máš case otevřený, airflow moc fungovat nebude. Vzduch od intake není nasáván k outtake, ale rozptyluje se do prostoru otevřenou bočnicí. Takhle to vidím já, ale možná se pletu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Ten neustále otevřený case se mi moc nezdá, imho při otevřeným casu ten vzduch neprotéká tak, jak má.. Ta case je něco jako "tunel", kde se vepředu nasaje vzduch, projde casem a vzadu se vyfoukne ven. Když dáš pryč bočnici, tak ti ten průvan zmizí, protože to "vyteče bokem" (zjednodušeně řečeno).

    Edit: deeean mě předběhl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    No prietok vzduchu tam budeš mať naozaj iba pri zavretej bočnici, ale aj s otvorenou to S1 musí uchladiť. Mal si problém s montážou toho chladiča, neviem aké presne úpravy si robil, zjavne však neprospeli. Muselo sa niečo niekde opierať, poprípade skratovať(ako už bolo spomenuté). Čo všetko si vlastne upravoval-ohýbal, aby sa ostatní vyvarovali podobnej chyby - ak to bolo spôsobené naozaj tým.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér Avatar uživatele Marty363
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    117

    no přavě vyteče ale i teply, ja mam na CPU freezera(31-35 aď dělam co dělam a to i při 3.5GHz) a jeden cooler master položeny pod vga v 25% sklonu a včechno v pohodě (VGA 65°C a to je na 7900GT velice dobre) škoda že accelero nepasuje na 8800GT/GTS
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Marty363 Zobrazit příspěvek
    no přavě vyteče ale i teply, ja mam na CPU freezera(31-35 aď dělam co dělam a to i při 3.5GHz) a jeden cooler master položeny pod vga v 25% sklonu a včechno v pohodě (VGA 65°C a to je na 7900GT velice dobre) škoda že accelero nepasuje na 8800GT/GTS
    Ale Accelero S1 (rev.2) na 8800 pasuje! Viz http://www.alfacomp.cz/php/product.p...45004000000DOV
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    S tou otevřenou bočnicí máte pravdu. To rozhodně nepomáhá prouděí vzduchu. Ale snad i tak to nebude takový rozdíl, aby se GPU tolik rozehřálo?
    Nic zvláštního jsem neupravoval. Jen jeden pasivek kvuli tomu že tlačil na heatpipe; byl chladič na gpu křivě.
    Tak jsem ho trochu ohnul a accelero znovu přišrouboval. Už v pohodě seděl.
    Chyba byla v tom, že jsem neudělal žadné testy a nebyl u PC. Otestovat jsem to chtěl právě hrou. Ale nečekal jsem že GPU odejde když budu v menu CS a odejdu na 5 minut. Prostě grafika neměla důvod se tolik zahřívat protože nebyla nijak vytížena.
    Pro přiště koupim pastu MX2 abych měl jistotu a budu testovat.
    Jinak nemáte nějaký tip pro pevné umístění heatsinků na paměťové čipy?
    Pochybuji že tam budou po opětovném odlepení držet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Ještě k tomu airflow. Jak to máš ve skříni? Předpokládám, že intake je dole v čele a outtake vzadu nad GPU. Accelero je zespodu GPU a veliká část proudícího vzduchu tak (podporovaná Freezerem a zdrojem) protéká mimo jeho žebra i při zavřené bočnici. Samozřejmě, i pokud tomu tak je, nemusí to být hlavní příčina problému, ale může se na tom podílet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    123

    jj. přesně
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér Avatar uživatele Marty363
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    117

    jujda tak to sem buď 2× proletěl S1 nebo sem to unavou nezaregistroval no vicemeně dik už vim co si pořidim až si koupim tu new grafarnu, jinak idealni chlazeni (kromě vodnika) je mit vepředu (uplně nahoře a uplně dole) 2×120mm IN , v zadu 1×120+zdroj OUT, a jeden větši přimo na VGA IN(ne doprostřed CASE!!!! to je největši zlo pro airflow[i když taky mam case z větrakem naboku uprostřed a moje case je jen pro 80mm{zajmave psat zavorku v zavorce }]) s kamošem už to mam otestovane stači sledovat teplotu VGA a dát pod grafarnu teploměr a hrat hrat a hrat (třeba crysis to grafarnu hodně zahřeje )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: PROBLÉM 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od snasel17 v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2013, 13:17
  2. Chlazení grafik: Gigabyte 8800GT a Arctic Cooling Accelero S1 rev. 2
    Od still_wolf v sekci Chlazení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-05-2010, 19:42
  3. Chlazení grafik: Arctic Cooling Accelero S1 a S2 + minirecenze
    Od Kollda v sekci Chlazení
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 11-09-2008, 09:03