problem s Image (iso)
Omlouvam se ze to pisu zrovna tady ale do poradny me to nejak nechtelo pustit a ten problem se her trochu tyka tak sem to vrazil tady. Mam problem s jednim image typu iso. potreboval bych si ho vypalit na dvd ale jen jeho cast, resp. jen nejake soubory. muzete mi pls poradit jak mohu z image odejmout nepotrebne soubory aby mi tam zustaly jen ty, co chci...? diky za odpoved
co ho emulovat pomocí deamon tools, zkopírovat soubory,které chceš vypálit na disk a následně vypálit na dvd ?:)
njn ty soubory ktere chcu vypalit maj 3,73gb a ja mam tak maly disk ze se mi tam sotva vlezl pong :D noo zatim to necham v image, pak se uvidi
[QUOTE=imperator21;122042]njn ty soubory ktere chcu vypalit maj 3,73gb a ja mam tak maly disk ze se mi tam sotva vlezl pong :D noo zatim to necham v image, pak se uvidi[/QUOTE]
No nic ve zlem, ale vypalujes nejake obrazy DVD a mas maly disk. Pak to resis stylem drbani se pravou nohou za levym uchem. Porid si prvne vetsi disk, dnes uz stoji opravdu par korun.
No nic ve zlem, ale vypalujes nejake obrazy DVD a mas maly disk. Pak to resis stylem drbani se pravou nohou za levym uchem. Porid si prvne vetsi disk, dnes uz stoji opravdu par korun.