Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: zase já :D... špatně nastaveny cyklus?

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    ted sem koukal do BIOSu abych zmenil casovani ale zjistil sem ze v polozce 1T/2T memory timing mam nastaveno 2T, je to mozny aby si pameti sami (vse jede na auto) horsi cyklus?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele Kerry
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    72

    Jo pokud je v SPD (tam je nastavení od výrobce odkud to BIOS podle toho nastaví) výrobcem nastaveno 2T tak BIOS to dá na 2T. Pokud jsou tvoje paměti schopné pracovat i na 1T tak si je nastav na 1T.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Tak samozdrejme ze sou ne? To sou kazdy pameti nejen ty protekcni
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Koľko máš RAM modulov a akú dosku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    viz muj popisek (Kingston HyperX 433MHz CL2,5 ... jeden 512MB modul v 1. slotu desky (DFI Infinity nF4x (socet 754))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele MICT14N
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    tak sem tam dal 1T ale vysledek v everestu je prakticky stejny jako kdyz sem mel nastaveno auto to mi teda reknete cim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele [CZ]mike
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    25

    Citace Původně odesláno od MICT14N
    tak sem tam dal 1T ale vysledek v everestu je prakticky stejny jako kdyz sem mel nastaveno auto to mi teda reknete cim to je?
    asi tim ze kdyz si to mel nastavene na automatiku tak to nastavavilo 1T, omg to neni jasne?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Rozdíl ve výkonu mezi 1T a 2T by měl jít znát!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zase RAM ???
    Od daniel.mel v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2009, 13:45
  2. zase jedna sestava
    Od Leroj v sekci PC - archiv
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-04-2009, 12:10
  3. zase jedno normalni PC
    Od Araken v sekci PC - archiv
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 17:10
  4. PC zase na dlouho
    Od tai v sekci PC - archiv
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 03-10-2008, 20:11
  5. C++: Cyklus ignoruje podmínky
    Od Intri v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 18:59