Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: enermax PRO82+ rozpojitelny 24pin?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    Koupil jsem enermax PRO82+, problém je v tom, že v ceníku i na fotkách v jednom obchodě byl hlavní napájecí konektor dělený 20+4 ve skutečnosti je však nedělený 24pin. Otázka zní, můžu jej zapojit na desku s 20pin napájecím konektorem? Teď jsem jej tam zkusil nasunout a při trošce snahy to jde, ale nevím, jestli mi pak bude zdroj tu desku korektně napájet? Jestli je rozdíl jen v tom konektoru (rozdělený, nerozdělený), nebo i v zapojení ve zdroji.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Rozdíl dělěný/nedělený žádný není, napájet to bude dobře. Co máš za desku, že má jen 20pin? Myslel jsem že dnes je už většina 24.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    urcite to nejde rozpojit? oni to dnes delaji ze to vypada napevno ale ve skutecnosti to jde rozpojit... nemuzes sem hodit detajlnejsi fotku toho konektoru?

    EDIT: tema jsem lechce prejmenoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Taky si myslím, že by měl jít rozpojit. Zkus jej vytáhnout, ať už dolů či nahoru nebo jej jakoby zlomit.

    //Prolejzám web a vypadá to, že verze 525W a 625W nemají rozpojitelný konektor...)
    Naposledy upraveno uživatelem Withman: 15-05-2008 v 13:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Rozdíl dělěný/nedělený žádný není, napájet to bude dobře. Co máš za desku, že má jen 20pin? Myslel jsem že dnes je už většina 24.
    mám starou K8T MSI, kvůli AGP slotu.

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    urcite to nejde rozpojit? oni to dnes delaji ze to vypada napevno ale ve skutecnosti to jde rozpojit... nemuzes sem hodit detajlnejsi fotku toho konektoru?

    EDIT: tema jsem lechce prejmenoval
    když jsem koukal na papír, který je přímo u toho zdroje, tak tam je uvedeno, že rozpojitelný mají 350 a 425W, 525 a výš už mají nerozpojitelný

    [img=http://img361.imageshack.us/img361/5922/zdrojcs7.th.jpg]

    Citace Původně odesláno od Withman Zobrazit příspěvek
    Taky si myslím, že by měl jít rozpojit. Zkus jej vytáhnout, ať už dolů či nahoru nebo jej jakoby zlomit.

    //Prolejzám web a vypadá to, že verze 525W a 625W nemají rozpojitelný konektor...)
    právě že nejde...... je to jak jsi napsal 525 a 625 nemají dělený konektor.....

    teď jde o to, jestli to po zapojení do desky s 20pinem pojede.....
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 15-05-2008 v 13:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    pouzivej EDIT nebo vicenasobne citace http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=5666

    pokud se ti podari tam ten konektor rozumne narvat, tak to samozdrejme pojede. problem by byl spis ze bys tam ten konektor nedostal - neco vedle konektoru na desce, siroky ramecek kolem konektoru a uzka mezera mezi pinama...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    pouzivej EDIT nebo vicenasobne citace http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=5666

    pokud se ti podari tam ten konektor rozumne narvat, tak to samozdrejme pojede. problem by byl spis ze bys tam ten konektor nedostal - neco vedle konektoru na desce, siroky ramecek kolem konektoru a uzka mezera mezi pinama...
    ok, polepším se

    každopádně, jde tam nasadit celkem pohodově, nic nezavází....... takže vyzkouším a zítra dám vědět jestli jede. Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    tak pro informaci, konektor jsem zapojil v pohodě a vše funguje jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    a aj v pohode bude fungovať ďalej. Nevidím príčinu prečo by nemal, tie štyri čo by sa mali oddeliť zapojené niesu a nejako inak by to aj tak zapojiť nešlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Fungovat to bude v pohodě. Pokud ty 4 piny nemusíš zapojit jinam na desku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    mam pocit ze ty 4 piny navic tam jsou kvuli napajeni zravejsich grafik - PCI-E krmi 75W, nedejboze kdyz dvakrat, AGP nemelo ani 50W (35?) a bylo vzdy jen jedno
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    mam pocit ze ty 4 piny navic tam jsou kvuli napajeni zravejsich grafik - PCI-E krmi 75W, nedejboze kdyz dvakrat, AGP nemelo ani 50W (35?) a bylo vzdy jen jedno
    mno...grafiku sice mám AGP, ale s převodníkem z PCI-E, takže teoreticky by to mělo mít stejný odběr jako PCI-E?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    To je možné, ale spotřeba grafiky je potom realizována přes přídavné napájení (pokud je potřeba, AGP slot je schopný dodat cca 50W)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    rozpojit de, mám ho v práci, rozebral sem ho...fotky postnu co nejdřív a 24pin jde opravdu rozpojit(pokud mne pamět neklame )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    rozpojit de, mám ho v práci, rozebral sem ho...fotky postnu co nejdřív a 24pin jde opravdu rozpojit(pokud mne pamět neklame )

    a máš tu 525W verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Corsair TX650 nebo Enermax PRO82+ 525W
    Od Joudacz v sekci Zdroje
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 12:12
  2. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-12-2008, 22:02
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 02:12
  4. Chcíplý Enermax Pro82+ 425W (výrobní vada?)
    Od Martin Šejnoha v sekci Zdroje
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 19:51