Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 58

Téma: Mrzne pc

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    OT: kuwa kam ten svět spěje, za chvíli si každý druhý děcko v mateřšký školce bude hrát na mega hustý oveclockery nebo redaktory odborných serverů, za to můžou ty user-friendly oc features

    Memtest jsi nechal běžet jak dlouho? Zkus ještě vyclearovat BIOS na default a co půjde ručně nastavit na základní (výrobcem doporučený) hodnoty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Porad tady pada ten slavny memtest. Zkousel jsi taky GoldMemory? Uz nekolik lidi tady v praxi potvrdilo, ze je to mnohem lepsi sw na diagnostiku zavad pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    No idem to nahadfzat na deafult v biose...len to chvilku potrva bo niekedy to vydrzalo aj 2 filmy za sebou...niekedy par minut..uvidime...ten goloden memory treba vypalit a nemam free cd takze to asi az neskor...ten memtest siel asi 40 minut
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    asi 40 minut
    ho´d default a jestli to nepomuže, pusť ten memtest aspoň hoďku a půl ,dvě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    no dal som deafult kukol som cpu-z a hodnoty frekvencie ani latencie ramky sa nezmenili... toto su tie ramky co mam http://www.directron.com/khx6400d2llk22.html...
    EDIT: screeny pridane
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fcdfsdfs.jpg 
Zobrazení: 116 
Velikost: 34.1 KB 
ID: 4492   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 1.jpg 
Zobrazení: 102 
Velikost: 41.6 KB 
ID: 4493   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2.jpg 
Zobrazení: 100 
Velikost: 49.1 KB 
ID: 4494  
    Naposledy upraveno uživatelem lupko: 18-05-2008 v 20:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    no dal som deafult kukol som cpu-z a hodnoty frekvencie ani latencie ramky sa nezmenili... toto su tie ramky co mam http://www.directron.com/khx6400d2llk22.html...
    No ale CPU-Z na najekem starsim screenu ukazoval ne 800 ale 667? Tak co je vlastne pravda? Pridej jeste znova ty dalsi screeny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    no takze v deafulte mi to nerobi...aspon teda to nespravilo pocas jedneho filmu...len teraz jak to pretaktovat tak aby to uz nerobilo..??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    jak to pretaktovat tak aby to uz nerobilo..??
    to bysme napred museli zjistit, proč to tak dělá a pak udělat něco proti tomu

    nebo to zkousej, jestli to dela pri mensich skocich, treba pri 2.2GHz pustit film, pri 2.8GHz pustit film... a az to zacne delat, tak vratit

    takze teplotama to neni, ze? To by blblo i neco jinyho. Nemuze se tam neco nějak "rušivě ovlivňovat"? Nějaký frekvence? Ale to je imho hovadina to by asi delalo vic lidem.

    Holt asi budes muset ozelet OC nebo filmy. Ja bych ozelel to OC, aspon docasne!!!
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 18-05-2008 v 22:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    no to ano...ale ako to zistit??? bo na 1,8ghz sa neda ficat...:-( no len ci so to vobec dobre taktoval...bo mam dosku MSI a tam je to cell menu a vraj sa v tom blbo taktuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    No ja bych to nechal bezet alespon tyden (10 filmu) na defaultu. Protoze kdyz to neudelalo pri jednom prehrani filmu, tak to muze byt celkem haluz. Co ty pameti 800 vs 667?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    hh to by som aj ja rad vedel...mozno ze to biaos nejak zle presital abo co...alebo to zostalo este s predosleho taktovania vazne netusim..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    hh to by som aj ja rad vedel...mozno ze to biaos nejak zle presital abo co...alebo to zostalo este s predosleho taktovania vazne netusim..
    No podle me to byl udaj vycteny primo z pameti. Takze bych se podival primo na ty pameti a kdyztak bych sem pridal jejich foto.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    Tu je foto s RAmky trosku nekvalitna ,fotil som to mobilom...je tam presne toto cislo KHX6400D2LLK2/2G a ked si to dam vyhladat v google tak mi najde 800Mhz cl4...a mal som to origos v obale...sranda
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 18052008414.jpg 
Zobrazení: 97 
Velikost: 669.3 KB 
ID: 4515  
    Naposledy upraveno uživatelem lupko: 19-05-2008 v 01:41
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Default znamená CLEAR BIOSu natrvdo. Tzn.: vypnout PC -> vypojit ze zásuvky -> najít jumper a přepnout do CLEAR CMOS -> vytáhnout na 10s baterku -> vrátit do původního stavu.

    Podle fotky mají ty paměti defaltní napětí 2.0V. Nastavil jsi ho na v BIOSu v rozmezí 2.00-2.15V?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    na doske mam tlacitko reset bios...tak tym som to resetol...no mam ich na 1,9V...a zdvihol som to na 2,10V
    Naposledy upraveno uživatelem lupko: 19-05-2008 v 11:52
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Mrzne ovladač nVidia
    Od Figa v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 18:23
  2. PC mrzne při instalaci her
    Od coccos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 17:26
  3. Download manažeři: Torrent klient: mrzne PC
    Od Luoslav v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-05-2009, 17:12
  4. Mrzne BIOS a nefunguje boot
    Od igathor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-02-2009, 17:48
  5. Vista mrzne keď...
    Od Luoslav v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2008, 18:47