Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 58

Téma: Mrzne pc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    cafte uz dlhsie mam problem s PC a neviem ho nejak vyriesit...zamrza mi a to iba pri pozerani filmov...skusal som uz rozne prehravace aj kodeky...dokonca som menil aj window a STALE MRZNE...cize to bude pravdepodobne chyba hardwaru...ak by niekto tusil cim to bude pls poradte...zatim thx
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    cafte uz dlhsie mam problem s PC a neviem ho nejak vyriesit...zamrza mi a to iba pri pozerani filmov...skusal som uz rozne prehravace aj kodeky...dokonca som menil aj window a STALE MRZNE...cize to bude pravdepodobne chyba hardwaru...ak by niekto tusil cim to bude pls poradte...zatim thx
    Až nám naše kříšťálové koule budou ukazovat, co že to máš za hardware, windows a další údaje k tvé sestavě?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,274

    Bylo by dobré napsat, co to je za sestavu. Dělá to jen při přehrání filmů nebo i při spuštění her ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Tak zo zaciatku by sa dalo otestovat programom ako Goldmemory, Memtest, ci Memtest86 na vady v RAMke.

    Ze to mrzne pri pozerani filmov - chcelo by si to overit teplotu CPU, ci je spravne osadeny, ci je tam termovodiva pasta, ci sa neprehrieva. Podobne GPU u grafickej karty. Ak ma karta pasivne chladenie, zlepsit, pridat ventilator, ci zlepsit prietok vzduchu. Taktiez moze byt problem aj s ATX zdrojom.
    No, je toho vela, co sa da skusat....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Hmm teď v květnu a MRZNE? Zajímavé. Když budeš vypisovat tu sestavu, tak napiš taky verze ovladačů co používáš, jaké kodeky a co je to za filmy. DVD, divX...

    OT: Smeli má křišťálové koule? Úplně mě zastudilo v kalhotech
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    FAQ1: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=4090
    FAQ2: http://www.svethardware.cz/forum/sho...235#post114235
    FAQ3: http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=15173
    + jedno kouzelné tlačítko.

    Nějaké bližší info by nebylo? Komponenty (mechanika, MB...), software (přehráveč, systém, updaty...) a zapomeň na, že to způsobují nějaké zásahy vyšší moci nebo erupce na slunci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    Žiadalo by sa zlepšiť tvoju komunikáciu s okolím. Ak nám nepovieš čo to je tak my neviem povedať ako na to.
    Všetci čo tu píšu majú už niečo odskákané a len tak pre nič za nič nechcú vedieť bližšie informácie o tvojom PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    zkus to upřesnit;-) hlavně ten hardware když se domníváš že je v něm chyba ale nenapíšeš co máš tak jak my to máme čuchat?:-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud to zlobí jen u filmů, tak to budou pravděpodobně kodeky. Zkus požít VLC media player, který používá svoje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    sorry chalani myslel som ze to mam v popisku a bol som chvilku off ..ale to bolo na inom fore..hh MSI P6N SLI Platinum, Intel Core 2 Duo E6320 1.8GHz@3,0Ghz, Kingston HyperX 2GB DDR2-800MHz CL4, ASUS GeForce EN8800GT 1024MB HTDP, SEAGATE 320GB 7200rpm 16MB SATA2, DVD-RW Samsung SATA black bulk, Fortron 500W Blue storm II...no takze teploty som si odsleodval a boli v norme kole 30-34C...napatie procaku je 1,35V a ramky 15-5-5-5 800Mhz...este opis toho mrznutia..nie je to ze to zamrzne a nic sa nedeje film ako keby pokracoval ale je to totalne spomalene...inac hry aj najnovesie co som hral ani raz nezamrzli...kodeky som skusil asi 4 packy taktiez aj prehravace a reinstaloval som aj windows xp,vista dokonca aj ovladace na grafiku starsi novsi..stale to pretrvavalo...a mam notasek a tam mam tie iste a mzem pozerat kolko chem nezamrzne..este to skuim obehnut timy programamy na ramky tiez mam pocit ze asi bude nieco s tym...zatim
    PS: nemusite sa bat..svojho milacika cistim 2x do mesiaca a dost poctivo...kludne by som v nom mohol aj byvat...takze v takychto veciach by som nehladal vadu..

    Screen z cpu-Z mozno vam v niecom pomoze http://dld.uloz.to/efc5bf04d04de3228...8/grafika1.jpg a vysledky MemTest 0 errors
    Naposledy upraveno uživatelem lupko: 17-05-2008 v 12:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Dělá to i na defaltu nebo podtaktovaný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od -HoNY- Zobrazit příspěvek
    Dělá to i na defaltu nebo podtaktovaný?
    Dobra otazka, doufam, ze to vyzkousel. Protoze stezovat si na tuhnuti (v kvetnu ) a mit to takhle celkem dost pretaktovane, no nevim, nevim? Navic teda ten CPU-Z ukazuje, ze ty pameti jsou DDR2 667MHz, tak nevim.
    Naposledy upraveno uživatelem hl.hl: 17-05-2008 v 21:43 Důvod: Nejak se mi pletou pismenka
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    /OT:
    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    Kingston HyperX 2GB DDR2-800MHz CL4,
    ...ramky 15-5-5-5 800Mhz..
    Screen z cpu-Z mozno vam v niecom pomoze http://dld.uloz.to/efc5bf04d04de3228...8/grafika1.jpg a vysledky MemTest 0 errors
    ???pises, ze mas ram kingston 800MHz s CL4, ale pak pises casovani RAM 5-5-5-15 a CPU-Z ukazuje 667MHz.
    Takže co? maš v setupu zvyšený časování a špatně nastavenou děličku nebo čim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    24

    hmm to keby som bola ja vedel..taktoval som to s jednym typkom ked mi to neslo pretaktovat viac ako 2,8 tak mi vravel ze mam zvysit latenciu a potom to uz slo...ale aj tak nechapem preco mi vsetko ide a pada iba film???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od lupko Zobrazit příspěvek
    hmm to keby som bola ja vedel..taktoval som to s jednym typkom ked mi to neslo pretaktovat viac ako 2,8 tak mi vravel ze mam zvysit latenciu a potom to uz slo...ale aj tak nechapem preco mi vsetko ide a pada iba film???
    Takze jako "odbornik" na taktovani to shod na default hodnoty a vyzkousej co to bude delat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Windows 7: Mrzne ovladač nVidia
    Od Figa v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-09-2009, 17:23
  2. PC mrzne při instalaci her
    Od coccos v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 16:26
  3. Download manažeři: Torrent klient: mrzne PC
    Od Luoslav v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-05-2009, 16:12
  4. Mrzne BIOS a nefunguje boot
    Od igathor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-02-2009, 16:48
  5. Vista mrzne keď...
    Od Luoslav v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-12-2008, 17:47