Na starém PC kde jsem měl základní desku GB K8N jsem připojil gamepad do usb, a XP se SP2 si jej našly a nainstalovaly. Nyní mám nové PC - deska Asus P5KC - a po připojení gamepadu jej deska nenajde, nevyhledá jej ani pomocí přidat HW, a nefunguje ani s pomocí instalace z přiložené diskety. Kde je chyba ? :notsure ?
má věštící koule mi napověděla,že to bude tím jak jsi při stavbě nového pc upustil šroubovák na MB....
te´d bez srandy .... napiš přesný typ gamepadu,operační systém ... bez toho se nehneme z místa ;)
te´d bez srandy .... napiš přesný typ gamepadu,operační systém ... bez toho se nehneme z místa ;)
:D jak si na ten šroubovák přišel? :notsure
MANTA PC USB -PSX/PS2 Dual Shock2 model : MM807
OS - Win XP32b SP2
MANTA PC USB -PSX/PS2 Dual Shock2 model : MM807
OS - Win XP32b SP2
Pokud to strkáš do předních, tak je tak patrně nějaký HW problém ("problémová" implementace v casu, špatné zapojení apod.).
Vzadu (na ATX panelu) to funguje?
Vzadu (na ATX panelu) to funguje?
tak tady by měli být nejnovější ovladače pro XPčka . Jestliže ti to ani nenajde,tak skus do správce zařízení a dát vyhledat změnu HW. Jestli že ti to taky nenajde,tak skus ručně instalaci zařízení,vyber tento ovladač a dej přidat,potom když se připojí pad,tak by ho to imo mělo najít ;)
btw (personal): a to bě to snad vadí ?:D
EDIT: btw tak hroznou podporu zařízení sem ještě neviděl :(
btw (personal): a to bě to snad vadí ?:D
EDIT: btw tak hroznou podporu zařízení sem ještě neviděl :(
Ten Gamepad je připojenej do USB vzadu. Ty ovladače jsem stahnul a nainstaloval, gamepad připojil, a po zapnutí nalogu jej XP našly. Po třech vteřinách znovu vypadnul, a už připojit nelze :mistake
mno jediný co mě napadá je ,že bude problém v kompatibilitě,protože jak sem hledal ovladače,tak k němu byl popis,že je pro PS2 a né pro pc ...ale jestli říkaš že ti to šlo .... ten správce nic ? skusil jsi nainstalovat ovladače a až pak připojit ?
[QUOTE=OdMajkla;122874]Po třech vteřinách znovu vypadnul, a už připojit nelze :mistake[/QUOTE]
V jiném PC funguje korektně (jestli třeba neodešel)?
V jiném PC funguje korektně (jestli třeba neodešel)?
Fungoval se základní deskou Gigabyte K8N. problém s ním nebyl. Ted na P5KC nejde. Ano zkoušel jsem napřed ovladače a poté připojit. jak říkám našlo ho to, napsalo to že nový HW je nainstalován a připraven k použití, a po třech vteřinách se vypnul - kontrolka na anologu - a už připojit nelze. Na playstation je možné jej připojit. Má konektor USB i PSX.
Tak ted ho soused vyzkoušel a asi je po smrti :thumb
Tak ted ho soused vyzkoušel a asi je po smrti :thumb