Siemens M35i, Sony Ericsson W810i.
Siemens M35i, Sony Ericsson W810i.
Vlastní Sony Erricson K750I.Docela mi vyhovuje až na ten joystick..Chtěl bych Nokiu N95
SE K550i... pravda, napíšu mnoho smsek (2 až 3 tisíce měsíčně) ale to že se mi za 5 měsíců používání telefonu silně olupuje barva na tlačítkách mě zklamalo. jinak spokojenost, výdrž baterie by mohla být lepší.
Philips 650, kúpené 04/2005, pôvodná batéria 1100 mAh, občasné volanie, pohotovostný režim 2 týždne a to si nerobím srandu.
Tak pokud mně paměť neklame, jako první jsem pádloval s Nokií 5110, potom jsem prostřídal Ericsson A2618s, chvilinku Philips Savvy a Nokii 5510, která mě sloužila nejdéle z nich a naprosto mi vyhovovala díky MP3 přehrávači (64MB paměť), rádiu a Qwerty klávesnici. Potom mě čekal skok až na Motorolu V547, která mi dlouho a výborně sloužila a někomu jinému slouží dodnes (docela lituju, že ji nemám dodnes). Pak následoval krok vedle s Nokií 6280, kterou mám v současnosti - papírově výborná, displej báječnej, ale Nokia tímto mobilem u mě jako značka navždy skončila, protože tolik chyb ve Firmwaru, nestabilitu a nespolehlivost jsem nikdy u ničeho jinýho nezažil! Až umře nebo se ji nějak zbavím, asi půjdu do Sony Ericssona, možná do něčeho jiného, ale určitě už ne do Nokie.
philips fizz (snad 1. dotak) >>> nokia 5110 (vibracni tenka baterka) >>> 6110 >>> 6150 >>> 7110 (dve, obe ok roller, obe ko flip) >>> ericsson r520s (kovovej, placatej, ale poslouchal na slovo a mel bt) >>> t68s (pozdeji pretaktovano na sonyericsson) >>> htc himalaya >>> nokia n91 (porizena vicemene jako nahrada za 7110)
Momentalne SE 750i, 660Wi. Rozdil v rychlost je velmi znat. I kdyz jsem se ted celkem od mobilu odprostil - jsem v zahranici a volam jen pres skype, tak uvazuji o n92 nebo necem podobnem.
Nokia 3310, Alcatel 735, Samsung U700 - nedavno ztracen a nahrazen modelem U900 SOUL...super telefon + jako druhy mob. Samsung E720
Sony Ericsson K750i se softwarovym upgrade na W800i
jako hodně z Vás, jsem začínal na N5110 (luxusní snake) > Ericsson A1018 > N3210 > N3310 > N3510i > Motorolla Acompli 008 > N8850 > Siemens C35 ? > Siemens AX75 > N3660 > Sagem MY 400 V > Motorolla Razer V3 - aktuel.
Před pár dny jsem udělal upgrade. Koupil jsem Samsung SGH-E250, až na nižší rozlišení displeye mu nemůžu nic vytknout...líbí se mi designy, tak i stylem menu.![]()
Siemens C65, zatial sluzi dobre, Ukazuje mi aktualny cas, prijma/odoiela hovory, zvlada sms aj riedko vyuzivane mms, v buducnosti asi SE alebo sa nastvem a Blackberry)
-
Pravdou je ze poniektore nove telefony su uplne odflaknute najme tie v nizsom cenovom rozpatí ale myslim ze to je rovnako ako s EC zdrojmi ...
Siemens C35 -> Siemens C55 -> Siemens A75 -> HTC P4350 (Hearld)
Mnoho let jsem mel to nejshitnejsi co bylo na trhu. A loni pred prazdninama jsem rozbil prasatko a presunul se do vyssi tridy![]()
Tak jsem přešel ze svého Samsung SGH D500 na Samsung SGH-U600 a nemůžu si jej vynachválit. Jednoduchost, přehled, dotyková tlačítka, výbornej foták s rozlišením 3.2 mega pixel, tklouštka 10.9 mm, velikej displej , a vzhledem k vysouvacímu provedení zachování velikých tlačítek na kterých se dobře píše. Paráda. ......samsung forever .....