Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 39 z 39

Téma: Vyber CPU a desky pro OC

  1. #31
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    Mam ted' problem s deskou. nevim jak je velky, takze zvlastni tematu nebudu zakladat
    Deska funguje v poradku, vsichni komponenty funguji, jenze je problem s taktovanim. Pretaktoval jsem procesor s 2 Ghz na 3 Ghz, vshichni testy na stabilitu probehli uplne v pohode, teplota procesoru a chipsetu v poradku taky. Jenze kdyz vypnu pocitac a pristi den ho zapnu, tak se restartuje nekolikrat jeste pred tim jak nebehne Win, a pak se nastartuje s default nastaveni. Stava se to jen kdyz ho vypinam a pak zapinam po nejake dobe, kdyz ho jen restartuju, tak nic se nedeje.
    Vsiml jsem si ze kdyz nastavim mensi delicku (9x350 misto 10x300), tak se to stava casteji, ale nepravidelne.
    Docela zvlastni, nema nekdo s tim skusenost?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    skus pridat 0.1V do napeti northbridge (v biosu asu MCH) pripadne kousek do RAM
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    na RAM napeti je ted' 2.00, na northbridge skusim pridat. Myslis ze je to napetim? ale proc to nestava pravidelne?
    Jo, a jeste ohledne northchipu: docela se topi, v klidu v Win 49 stupnu. Zapnul jsem bocni vetracek, tak se snizila na 40. Kolik muze ten chip na te desce vydrzet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    na 965P takovy chovani bylo bezny a resilo ho prave pridani do NB. 50 stupu je uplne vklidu, 70-80 zvlada vpohode (idkyz kdyby to slo pres 70 by to uz chtelo resit)

    doufam ze nespolehas na cidla desky ale teplotu jsi i kontroloval nejak jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    Merim teplotu everestem, myslim ze ukazuje vicemene pravdive

    Dik za radu, doufam ze to pomuze. Nastavovat BOIS po kazdem spusteni neni moc pohodlny))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nee, everest bere udaje z desky a ta keca

    sahni na chladic prstem nebo zmer teplotu nejakym exernim teplomerem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    No, sahal jsem na chip, je citit ze horky..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jestli na nem neudrzis ruku, tak ma pres 50... cca 55-60 kdyz na nem ruku udrzis jen chvili
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Aytech
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    482

    kdyz v Everestu se ukazovalo 50, normalne jsem na nem udrzel prst, trochu to palilo, ale ne tolik. Ted' s zapnutym bocnym vetrakem ukazuje o 10 niz, doufam ze to vydrzi
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. vyber desky a procesoru
    Od lexxxa v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 96
    Poslední příspěvek: 11-12-2009, 02:55
  2. vyber desky
    Od lexxxa v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-08-2009, 19:03
  3. výběr desky AM2+ pro PII X4 955 BE
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 20:34
  4. vyber desky pro E2160
    Od S3m8a v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 12:27