Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Trackmania Nations Forever problem

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele imperator21
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    56

    Zdar. mam problem snad mi nekdo z tech kdo tudle hru hraji pomuze... v profilu sem si nechtene zmenil lokaci z Czech Republic na Libya (neco sem chtel vyzkouset), ale ted uz to nejde z5 a slysel sem ze se lokace da menit jen jednou. je jeste nejaky zpusob jak to zase zmenit?? za takovou zemi nechci jezdit a hazet jim body a new ucet to se mi taky nechce uz mam hodne LP
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Přeinstalování nepomůže ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér Avatar uživatele imperator21
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Jackal1 Zobrazit příspěvek
    Přeinstalování nepomůže ?
    to ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Protože účet je uložen na centrálním serveru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    Protože účet je uložen na centrálním serveru?
    Presne tak...

    (taky to hraju)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele imperator21
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    56

    to vim taky ze je na centralnim serveru ale problem je ze to nejde zmenit podruhe a to je ta blbina... uz sem se ptal na technical supportu na ofic foru tak doufam ze bude nejaka moznost to zmenit z5 sakra... nechcu jezdit za libyi
    Odpovídat lze po přihlášení