Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: instalace programu (pod administratorem)

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Zdravím, narazil jsem na malej problem, instaloval jsem nějaký prográmek a musel jsem to instalovat pod administratorem, z mého účtu to nešlo(z nějakých důvodů- kvůli síťi a dalším věcem). V pohodě jsem to nainstalovat, ale problém je v tom, že potřebuju, aby se to nainstalovalo i na ten můj účet nebo to tam nějak z administrátora přetáhnout. Díky za případnou pomoc !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Jenom takovej blbej nápad jako administrator máš v C:/ Documents and setting několik možností (účtů) jako administrator, all users, tvuj účet... nešlo by to nainstalovat tam (do tvych dokumentů?)? Já nevím, asi kravina, ja víc účtů nepoužívám. Jenom takovej
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    To nevím, to se mě zdá trochu divné, ale zkusit se to může.. Já mám pořád takovej dojem, že někde ve Widlích šlo nastavit opravnění pro účty nebo tak něco, že když něco instaluješ jako admin tak se to nainstaluje i na ty účty. Ale zatím sem nic nenašel takového.. teď si s tím hraju na kompu vedle...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Probém vyřešen - stačilo změnit u účtu uživatelskou skupinu z users na administrator a už to fungovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    No to je vseobecny problem a take vetsinovy duvod proc maji nekteri useri admin prava ke stanici ..protoze to nektere softy vyzaduji ;( ..

    Kdyz to nainstalujes pod adminem pak se prihlasis pod svym (oemezenym uctem) tak ten program nejde spustit?

    Pokud mas admina vlez do ovladacich panelu/Uzivatelske ucty/najed kurzorem na ten svuj omezeny ucet a dej vlastnosti/dole zaskrtni moznost jina a nastav tam administrator.. a mel bys byt admin vuci stanici i s tim svym uctem kterym se pripojujes do site .


    Hehe sem odpovedel a az pak si precetl tvuj dalsi post No co necham to tu treba to jeste nekdo pouzije .
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 22-05-2008 v 07:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Lax Lax je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    98

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Probém vyřešen - stačilo změnit u účtu uživatelskou skupinu z users na administrator a už to fungovalo.
    Tak teď, když jsi admin, tak to můžeš rovnou instalovat ze svého účtu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nemoznost instalace programu
    Od cultrarius v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-01-2011, 21:17
  2. Instalace beznych programu trosku jinak.
    Od pas!k v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 19-11-2009, 21:31
  3. Windows Vista: Instalace kb947821- příliš dlouhá instalace?!
    Od pepos01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2009, 21:24
  4. Instalace programu/her
    Od pyroozzy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 10:47
  5. jméno programu?
    Od matyyy v sekci OS Linux
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 22:13