Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Změna licenčního klíče ve Windows XP

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Nevíte někdo jak změnit Product key abych nemusel přeinstalovat celé Windowsy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Bohužel ten Windows Product Key Update Tool mi nějak nefunguje a ten první postup je ( přiznám se tak nějak sem se toho bál) ale asi udělám zálohu a vyzkouším. Taky jsem někde našel odkaz na RockXP a nejde mi to spustit. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Richard.Nachod Zobrazit příspěvek
    Bohužel ten Windows Product Key Update Tool mi nějak nefunguje a ten první postup je ( přiznám se tak nějak sem se toho bál) ale asi udělám zálohu a vyzkouším. Taky jsem někde našel odkaz na RockXP a nejde mi to spustit. Díky.
    Ja kdyz to delal, tak pres registry a bylo to bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Tak se nebudu bát a zkusím to. nechci riskovat hlášku, že používám nelegální Windle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Richard.Nachod Zobrazit příspěvek
    Tak se nebudu bát a zkusím to. nechci riskovat hlášku, že používám nelegální Windle.
    No predpokladam, ze ty Widle chces zlegalizovat. Nebo je zamerem neco jineho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Ne přesně tak i když si myslím, že tam mám legalní Windle z multilicence. Ale mám jedny nový tak o tom přemýšlím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Pokud máš Windows z multilicence, tak budeš muset 100% reinstalovat. Multilicenční CD používá jiné product key než instalačka klasické OEM nebo krabicové verze.

    Jinak doufám, že nemáš koupené XP Home a naistalované XP Pro.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Tak to doufáš OPRAVDU správně. to mám teda radost, nejspíš mě čeká přeinstalace.......... ach jo a tak pěkně jsem si ty windle vyladil. Ale stejně to zkusím nejdřív bez přeinstalace a pak se hold uvidí. Díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna IDE na AHCI v již nainstalovaném systému windows XP
    Od Blystar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-06-2013, 15:52
  2. Jak přeinstalovat W XP bez licenčního štítku
    Od honzarejlek v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-06-2010, 11:32
  3. Změna jazyka Windows Vista u Home Premium
    Od wthulmann v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-05-2010, 12:12
  4. Windows XP: Změna boot obrazovky Windows 2000/XP :)
    Od trodas v sekci OS Windows
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-07-2009, 10:07
  5. Windows Vista: Windows Vista : změna jazyka
    Od Liqid v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 16:01