Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Přehrání Blue Ray z pevného disku

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    BR sem zkopíroval na HDD přes ANyDVD ale nemužu ho přehrát jako z mechaniky, chybí mě výběry zvuků, čím to přehráváte s Menu atp. z pevného disku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Ahoj
    Kolegové "odjinud" to řešili takto:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15196
    tak nevím, zda ti to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Ja nekde narazil na to, ze problemem neni vlastni prehravani, ale nejak blbe udelana ta kopie. Nemuze to byt toto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Možné to je., ale u tazatele bych to nepředpokládal. Je to starý praktik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    Citace Původně odesláno od Ivo Mašek Zobrazit příspěvek
    Ahoj
    Kolegové "odjinud" to řešili takto:
    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=15196
    tak nevím, zda ti to pomůže.
    Nazdar kolego odjinud , jen sem tady četl že Tvfreaku se musí už konečně pomoci. Nedivím se že je na tom tak bídně s jeho neschopností připoutat svým obsahem čitatele a diskutéry, no zřemě mu chybí kvalita chování některých "moderátorů" a "multivibrátorů" a "polo-šéf redaktorů"
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    Ja nekde narazil na to, ze problemem neni vlastni prehravani, ale nejak blbe udelana ta kopie. Nemuze to byt toto?
    No blbě udělaná kopie, ty kopie dělá AnyDVD, tváří se že je provedla úspěšně, nicméně přehrát se mě to na Vistách 64 nepodařilo (jinde jsem toto nezkoušel), winDVD, Cyberlink ani kulový, přitom DVD funguje ze složek OK, nějak mě napdá vytvoření fiktivní mechaniky jako ve Win 95, to byl přikaz subst nebo jaký, no nic zkouším dále ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,041

    subst funguje (aspoň v XP) - ovšem tvářit se to bude jako pevnej disk, nikoli jako vyjímatelný přehrávatelný médium.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od The_derava_bota Zobrazit příspěvek
    No blbě udělaná kopie, ty kopie dělá AnyDVD, tváří se že je provedla úspěšně, nicméně přehrát se mě to na Vistách 64 nepodařilo (jinde jsem toto nezkoušel), winDVD, Cyberlink ani kulový, přitom DVD funguje ze složek OK, nějak mě napdá vytvoření fiktivní mechaniky jako ve Win 95, to byl přikaz subst nebo jaký, no nic zkouším dále ...
    A to ze to udela kopii blbe uz vis a nebo si to zatim jenom myslis? Nekde jsem prave cetl o nejakych dodatecnych presunech souboru aby to fungovalo spravne. Coz by mohlo odpovidat na tvuj popis, ze ze slozek to jde samostatne spustit, ale jako celek to neni na 100%. Zkus se mrknout jestli neni nejaky patch na to AnyDVD nebo primo nejaka novejsi verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    Citace Původně odesláno od hl.hl Zobrazit příspěvek
    A to ze to udela kopii blbe uz vis a nebo si to zatim jenom myslis? Nekde jsem prave cetl o nejakych dodatecnych presunech souboru aby to fungovalo spravne. Coz by mohlo odpovidat na tvuj popis, ze ze slozek to jde samostatne spustit, ale jako celek to neni na 100%. Zkus se mrknout jestli neni nejaky patch na to AnyDVD nebo primo nejaka novejsi verze.
    Tak sem vše co bylo zkopírováno na disk AnyDVD vypálil na BD ve UDF 2.5 pomocí Cyberlinku a BD se přehrává stejně jako originál, hmmmm, pirátům se hold přeje A kolik ta ochrana HDCP musela stát v globálu peněz ???

    Zkouším dále VirtualDrive atp., uvidíme ..., zatím sem zkusil několik "starých" zajetých programů, např. Zoomplayer, BSplayer, a vše k ničemu .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    352

    A nemusí to teda bejt v rootu disku? Už jsi zkoušel ten subst? Mně na spoustu věcí zafungoval (např. instlátory her apod.).

    No anebo potom vypálit místo na skutečný médium do nějakýho Image Drive (např. Nero má Image jednotku, nebo Clone CD apod. ...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    Citace Původně odesláno od Styryx Zobrazit příspěvek
    A nemusí to teda bejt v rootu disku? Už jsi zkoušel ten subst? Mně na spoustu věcí zafungoval (např. instlátory her apod.).

    No anebo potom vypálit místo na skutečný médium do nějakýho Image Drive (např. Nero má Image jednotku, nebo Clone CD apod. ...)

    V rootu disku to nepomáhá, subst funguje i ve Vista 64 ale Cyberlink stejně nepřehrává.

    Clone CD mám, jenže jak to dostanu na tu virtuální mechaniku, zkusil sem Virtualdrive a ten formát z Clone DVD nebere, ale i tak by šlo o něco krkolomného ...

    To by chtělo něco jako ten subst ale s CD/dvd mechanikama, mám pocit že toto si vzaly do hrobu systémy 9X, kde to nějak jednoduše šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    Tak tomu říkám krize, zkusil jsem pro tvorbu formátu několik programů:

    Alcohol: Totání srágora, nepozná ani disk.
    PowerISO: vytvoří formát ale sám si je nedokáře zpětně přečíst, absolutně k ničemu.
    VirtualDrivemanager: Nedokáže vytvořit vůbec nic, avšak cizí formát vezme a připojí k mechanice.

    Takže jsem na jednom programu vytvořil "image" a na jiným přiřadil k DVD mechanice avšak BD přehrávač Cyberlink prohlásil chybu hned na začátku takže tento směr pokusů je na draka !

    Tak nic, zkusím akci s programováním nebo se na to .......

    Jestli někdo ví jak konkrétně přehrát médium Blue Ray zkopírováním na disk ve Vista 64, tak prosím ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    sub_old

    No já jsem teda stáhl z torrentu obsah Blu-ray disku, konkrétě Ice Age, mám Visty 32, Corel WinDVD to nezkousl, ale KMPlayer jako jistota, která nikdy nezklame, to rozjel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    83

    KMPlayer je nástupcem Sasami2k a je výtečným flexibilním programem s mnoha nastaveními ale ...

    1) Video s externím decoderem není možné zapojit do HW deinterlace a HW decodování, test jak Cyberlink tak Ravisent decodery.
    2) Zvuky - ani jedno cca z 10 Blue Ray nedokázal přehrát se svým spliterem KMP, buď se zhroutil hned nebo po krátkém čase, a to pokuď vůbec "spliter" zapojil, nepomohlo veškeré nastavení.
    3) Titulky - nic.

    Ale jinak jsem to už vyřešil, přehrávání Bluray z pevného disku je v naprostém pořádku, dalo by se říct že je lepší než z mechaniky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    2

    Ahoj. Koupil jsem si ntb s BR a full HD, s ANYDVD jsem zkopíroval obsah BR. Můžeš mi poradit jak přehráváš v kvalitě jako z disku BR? Řeší NERO Showtime? Moc děkuji, ušetří mi čas. Poslal jsem ti soukromou zprávu s mou mailovou adresou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední