Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: zajimavost-X2 6400+ vs Q6600

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,589

    Jak jsou na tom ve srovnani tyto CPU pro bezneho uzivatele? Mrknete sami, je tu par ukazek...

    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=FYXJKwdN2h8"]YouTube - Intel Q6600 VS AMD 6400+ X2[/ame]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    no nevim, to video je dost divny, uz jen treba ten boot. ten clovek nechape, ze to je zalezitost zakladni desky. nevim jestli tam mel nastavene plne test RAM nebo co, ale bylo to divny

    pokud tam nebudou presne vypsany sestavy vcetne detajniho nastaveni, tak muzu udelat video kde P MMX vydrti phenoma
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    takovy video ti udelam taky... lol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,589

    jasne, jde jen o zajimavost, muze to byt udelane fakt poctive a nebo taky fake. Bohuzel nikdy se mi core do rukou nedostal, abych si to pripadne overil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Úžasné, hned si běžím koupit AMD
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Citace Původně odesláno od flanker Zobrazit příspěvek
    jasne, jde jen o zajimavost, muze to byt udelane fakt poctive a nebo taky fake. Bohuzel nikdy se mi core do rukou nedostal, abych si to pripadne overil...
    kdyby to bylo udelane poctive, tak to vypada jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Jak jsem psal na jiném fóru, dost dlouho jsem měl Athlon64 X2 6400+ BE a teď vlastním Q6600, je to úsměvné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,589

    Citace Původně odesláno od Jackal1 Zobrazit příspěvek
    Jak jsem psal na jiném fóru, dost dlouho jsem měl Athlon64 X2 6400+ BE a teď vlastním Q6600, je to úsměvné.

    Jak bys to provnal, jako v reale treba ten start windows?Na zakladni frekvenci myslim, kdyz si q6600 mel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Jackal1
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    221

    Mohu porovnat start WinXP, na X2 6400+ to projelo 8x až 10x, teď s Q6600 4x, to je dost velký rozdíl. Q6600 je výkonější v základním taktu, než je 6400+ na 3.2Ghz, dlouho jsem si to nechtěl přiznat a jel si na platformě AMD, ale pak jsem to musel i já vzdát. Měl jsem processory X2 4200+, X2 5600+, X2 6400+ BE, ale pořád jsem nestíhal Intelu na základních taktech, to video je směšné a také tam není moc vidět. Seriózní videa vypadají jinak. Některé ty testy, jako by si prohodili popisky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele flanker
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,589

    ja zkusim x3 8650, chtel bych ho tak na 2.8-3Ghz dostat a melo by to byt poznat...Celej upgrade delat ted nechci, pockam co Nehalem, pripadne o rok pozdeji Buldozzer od AMD
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele Marty363
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    117

    nepřiřadil to naopak?? To se mi nezda že by mohl Q6600 prohrat (teda nevěřim že AMD ma na intel) i když bych do Q6600 nešek kvuli tomu že DvouJadra mají vyšši vykon ve hrach(teda kromě QX9770/9650).. prostě je to fake video a tim to hasne konec tečka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Jackal1 Zobrazit příspěvek
    Mohu porovnat start WinXP, na X2 6400+ to projelo 8x až 10x, teď s Q6600 4x, to je dost velký rozdíl.
    Protože máš zapnutou defragmentaci při startu winů a když si měl X2, taks měl systém pěkně zaneřáděnej.... teď si dal Q6600 a zároveň čistej reinstal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Imho jasny fake. Aj ma e4500 na def taktech se chova mnohem svizneji nez "testovana" q6600 (a to aktualne muj system pripomina spis titanic). Z toho videa mi prislo jako kdyby vista nemela tech 4gb ram a porad swapovala, ale to je jen ma domenka...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Trident TVGA9000B Zajímavost
    Od Figa v sekci Muzeum komponent
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 17:13
  2. Chlazení procesorů: Chlazení AMD 6400+ BE
    Od Soptik.kt v sekci Chlazení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-04-2008, 11:05
  3. A64 Athlon 6400 +E
    Od HeLL_Killer v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 15-03-2008, 18:50
  4. E6600 vs. X2 6400+
    Od B.Gen.Jack.O.Neill v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 17-11-2007, 12:02