Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Základní desky: GigaByte GA-7VT600

  1. #16
    Neregistrovaný

    zdroje sem zkoušel dva...300 a 400W.... ještě skusím odpojit všechny ty věci a uvidíme.... teď jedu na tý 400 jako předtim....

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Taky bych se priklanel ke zdroji.

    Edit sorry byls rychlejsi



  3. #18
    Neregistrovaný

    tak tohle je nanejvýš zajímavý.... od zdroje jsem všechno odpojil a zbyly spotřebiče jenom základovka a grafika a teda větráček na procáku a je stejný problém jako u předchozí základovky.... při spuštění se jen protočí větráky a jako by nějak vždycky zajiskřilo ve zdroji nebo co.... prostě v tim nějak škroukne

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Ta deska nijak nepípá? Nesignalizuje něco?

    Zkus ještě odpojit VGA....

  5. #20
    Neregistrovaný

    ee nepípá nic... asi je posranej speaker bo co.. když to "šlo" tak né že by to normálně píplo ale je to tak jako škrtlo, že to skoro nebylo slyšet... ale teď nepípá nic ptž ten se skoro nic nestane když to "pustím"

  6. #21
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš vlastně za zdroj ? Třeba umřel on (kdy říkáš, že v něm jakoby jiskří ) a všechno ostatní je v pořádku Ten 300W můžeš být také vadný či nestačí...

    ADD// zdroj můžeš zkusit jen tak, všechno od něj odpoj a na 20pin ATX kabelu spoj nějakým drátkem zelený vodič s některým černým, zdroj by se měl rozjet

    Jinak jestli to máš ve skříni, tak všechno vyndej, očisti a slož jen na stole - desku, procesor, paměti, grafickou kartu.
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 29-05-2008 v 22:01

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    33

    tak jsem vyzkoušel oba zdroje...i 300W i 400W..... u 400 se po zapnutí jenom toho zdroje normálně roztočí větrák ale zároveň v tim něco chrčí... možná i jiskří....a u 300 se po zastrčení 220V káblu do zroje a zappnutí zdroje (jenom tlačítkem pozice 1) začně zdroj nějak záhadně potichu pískat... vůbecc netuším čím to může být.. na 300W jsem ještě cca před půl rokem v pohodě valil.... a na 400 sem taky jel už pár měsíců a bylo to OK... netuším.. záhada no



  8. #23
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Oba budou no-name, co ? Buď mají vadné kondíky nebo bez zátěže se nějaký obvod přetíží...nebo třeba obojí...zkus si někde třeba půjčit značkový zdroj a všechno postupně prozkoušet s ním.

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    33

    jeden z nich.... ten 300W to je značka nějaká Wintech bo co ale nemyslím že je to shit.... měl sem ho od listopadu 2003 až teď někdy do února 2008 a jel bez problémů....tenhle 400W sem potom koupil a to je nějakej DTK a je to asi certifikovaný Intelem bo co je na tim psanýho

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Draczek Zobrazit příspěvek
    jeden z nich.... ten 300W to je značka nějaká Wintech bo co ale nemyslím že je to shit....
    To bude asi WIN-300PS, ne? Sice jsem ho v rukách neměl, ale podle parametrů to žádnej zázrak techniky nebude.

    Citace Původně odesláno od Draczek Zobrazit příspěvek
    tenhle 400W sem potom koupil a to je nějakej DTK a je to asi certifikovaný Intelem bo co je na tim psanýho
    Čínani ti za hrst rejže natisknou na zdroj, co budeš chtít.
    Kdysi bývala DTK slušná značka, ale dnes?

    Použij něco ověřeného. Doporučení jsi dostal už výše.

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    33

    přesně to je Win-300PE.... nvm no možná není zas tak úžasněj ale vydržel mi čtyři a půl roku a to ujde... ještě tu mám 200W zdroj nějakej Enlight.. kdo ví co to je za značku, ale aspoň to skusím, ale nvm jestli to utáhne....a nějakej značkovej snad sženu do pondělí.... kua bez kompu je to na pitchu.. na tímhle noťasu je to o hovně xD

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Gigabyte GA-7VT600-1394
    Od Benbow v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-02-2011, 19:34
  2. gigabyte 7vt600 + athlon xp 2400(thoroubred)+
    Od deepnote v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-09-2009, 15:45
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 10:06
  4. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 14:03
  5. Gigabyte GA-7VT600 1394
    Od Marys.Parak v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 19:32