zdroje sem zkoušel dva...300 a 400W.... ještě skusím odpojit všechny ty věci a uvidíme.... teď jedu na tý 400 jako předtim....
zdroje sem zkoušel dva...300 a 400W.... ještě skusím odpojit všechny ty věci a uvidíme.... teď jedu na tý 400 jako předtim....
Taky bych se priklanel ke zdroji.
Edit sorry byls rychlejsi
tak tohle je nanejvýš zajímavý.... od zdroje jsem všechno odpojil a zbyly spotřebiče jenom základovka a grafika a teda větráček na procáku a je stejný problém jako u předchozí základovky.... při spuštění se jen protočí větráky a jako by nějak vždycky zajiskřilo ve zdroji nebo co.... prostě v tim nějak škroukne![]()
Ta deska nijak nepípá? Nesignalizuje něco?
Zkus ještě odpojit VGA....
ee nepípá nic... asi je posranej speaker bo co.. když to "šlo" tak né že by to normálně píplo ale je to tak jako škrtlo, že to skoro nebylo slyšet... ale teď nepípá nic ptž ten se skoro nic nestane když to "pustím"
Co máš vlastně za zdroj ? Třeba umřel on (kdy říkáš, že v něm jakoby jiskří) a všechno ostatní je v pořádku
Ten 300W můžeš být také vadný či nestačí...
ADD// zdroj můžeš zkusit jen tak, všechno od něj odpoj a na 20pin ATX kabelu spoj nějakým drátkem zelený vodič s některým černým, zdroj by se měl rozjet
Jinak jestli to máš ve skříni, tak všechno vyndej, očisti a slož jen na stole - desku, procesor, paměti, grafickou kartu.
Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 29-05-2008 v 22:01
tak jsem vyzkoušel oba zdroje...i 300W i 400W..... u 400 se po zapnutí jenom toho zdroje normálně roztočí větrák ale zároveň v tim něco chrčí... možná i jiskří....a u 300 se po zastrčení 220V káblu do zroje a zappnutí zdroje (jenom tlačítkem pozice 1) začně zdroj nějak záhadně potichu pískat... vůbecc netuším čím to může být.. na 300W jsem ještě cca před půl rokem v pohodě valil.... a na 400 sem taky jel už pár měsíců a bylo to OK... netuším.. záhada no
Oba budou no-name, co ? Buď mají vadné kondíky nebo bez zátěže se nějaký obvod přetíží...nebo třeba obojí...zkus si někde třeba půjčit značkový zdroj a všechno postupně prozkoušet s ním.
jeden z nich.... ten 300W to je značka nějaká Wintech bo coale nemyslím že je to shit.... měl sem ho od listopadu 2003 až teď někdy do února 2008 a jel bez problémů....tenhle 400W sem potom koupil a to je nějakej DTK a je to asi certifikovaný Intelem bo co je na tim psanýho
![]()
To bude asi WIN-300PS, ne? Sice jsem ho v rukách neměl, ale podle parametrů to žádnej zázrak techniky nebude.
Čínani ti za hrst rejže natisknou na zdroj, co budeš chtít.
Kdysi bývala DTK slušná značka, ale dnes?
Použij něco ověřeného. Doporučení jsi dostal už výše.
přesně to je Win-300PE.... nvm no možná není zas tak úžasněj ale vydržel mi čtyři a půl roku a to ujde... ještě tu mám 200W zdroj nějakej Enlight.. kdo ví co to je za značku, ale aspoň to skusím, ale nvm jestli to utáhne....a nějakej značkovej snad sženu do pondělí.... kua bez kompu je to na pitchu.. na tímhle noťasu je to o hovně xD