Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: vkládání textu do mailu

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    Ahoj, už delší dobu mě rozčiluje, že nemohu do zprávy vložit /Ctrl-V/ text, takže to musím celé přepisovat, nebo poslat jako přílohu. Při pokusu o vložení mi napíše něco jako že skript Copy/Paste neumožňuje a ať dám OK pro shlédnutí technické zprávy /nebo tak nějak/ - bohužel se nic nezobrazí.
    Už jsem z toho tak vytočenej, že jsem skoušel i číst nápovědu pro FF i Centrum, ale nenašel
    Help me, please

    Používám Win XP SP2, FF a mail mám na Centru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Nepoužíváš nějaké blokování reklamy (AdBlock, NoScript apod.)? Zkoušel jsi vymazat diskovou cache?

    Mě jde vkládat text pomocí Paste do rozepsaných e-mailů na Centrumu naprosto bez problémů (FF 2.0.0.14).
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 27-05-2008 v 16:56 Důvod: Doplněna verze testovaného Firefoxu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    njn - kdysi jsem snad nějaký blokování zapínal, ale už si to nepamatuju - jdu to hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus si vytvořit na zkoušku nový profil a otestuj to v něm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    díky za rady, nicméně úspěch se nedostavil a trpělivost mi dochází...

    Při spuštění FF v nouzovém režimu i při vytvoření nového profilu to v mailu hlásí furt to samý
    Možná skusim časem novou instalaci FF, i když teď to vypadá, že ta chyba bude asi někde jinde když to nešlape ani v tom novým profilu...

    jo a když jsem vypnul blokování vyskakovacích oken, tak mě to už aspoň spustí nápovědu FF
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A co nějaké filtrování (úprava) skriptů pomocí antiviru či firewallu?

    V jiných prohlížečích to chodí OK (IE, Opera)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Leroj
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    280

    no tak v IE to jede, tak holt budu muset v případě potřeby zatím používat IE a časem se na to mrknout
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    do user.js hodis tohle:
    user_pref("capability.policy.policynames", "allowclipboard");
    user_pref("capability.policy.allowclipboard.sites" , "http://www.mozilla.org");
    user_pref("capability.policy.allowclipboard.Clipbo ard.cutcopy", "allAccess");
    user_pref("capability.policy.allowclipboard.Clipbo ard.paste", "allAccess");
    user.js je nekde cca tady:
    C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[profile name]\user.js
    a do tech sites si pisnes domenu pro kterou to chces povolit
    ale chodilo mi to do verze 2.0.0.14 myslim... ted mam 3.0 RC1 a soupnul sem to tam a zatim mi to nejde... ale jeste sem to moc nezkousel upravovat a tak, tak doufam ze to rozjedu i ted na FF3

    edit: tak uz mi to frci i v FF3, jen sem blbe zadal do scriptu adresu...

    jo a centrum ma myslim vic serveru na ktery se ti to prihlasi tak tam budes muset dat asi vic adres a oddelit je mezerama
    Naposledy upraveno uživatelem hippouss: 27-05-2008 v 20:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Pokud mužeš, tak si udělej zálohu oblíbených stránek ( nebo jak se to v FF jmenuje ) odinstaluj prohlížeč a znovu ho nainstaluj. Je to prácička tak na 15 minut.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    V té beta verzi e-mailu už jde vkládat normálně, takže pokud nemáš nějakej vážnej důvod, proč zůstavat u starší verze, tak si to přepni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Mě to funguje v obou verzích. Takže problém bude asi jinde. Každopádně tu betu zkusit může.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zmizení mailů ve Windows mail na 7
    Od Bren65 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-01-2013, 11:48
  2. E-mail klienti: Hromadne odeslani e-mailu
    Od Liqid v sekci Internet
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-08-2011, 14:24
  3. Heslo k e-mailu
    Od Lukáš 85 v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-07-2011, 17:47
  4. Jak Na VklÁdÁnÍ TitulkŮ Do Avi ?
    Od steven.91 v sekci Video a TV
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-06-2007, 12:34