Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TV karta a S-video

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele 321910336
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    chtěl bych se zeptat zda pokud je na televizni kartě konektor na S-video a připojím napřiklad přes TV kartu notebook k televizi, zda uvidim na notebooku obraz z televize, nebo napopak, děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Záleží na konkrétním modelu...Pokud je to výstup,tak těžko...Pokud je to vstup,tak většinou slouží k digitalizaci obrazu(třeba z kamery)...Teoreticky by to tedy mohlo jít,ale jistě to nevím...Zkus napsat konkrétní model.
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 27-05-2008 v 19:38
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    to vsechno zalezi na tom co je vstup a co je vystup... obraz fici z vystupu do vstupu, takze podle toho co tam mas tak tam to pobezi

    edit: hehe to sem si zas nechal otevreny okno z odpovedi takze trochu uz mensi spam... no nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele 321910336
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    například tato: Lifeview FlyDVB-T Duo hybrid TV/DVB-T, PCMCIA
    nebo tato: AVer TV Hybrid+FM Cardbus PCMCIA, DVB-T+analog
    zvládne něterá z nich to abych viděl obraz z netebooku na televizi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    to sou jenom vstupy na tech kartach co si napsal... takze jen na zpracovani video do PC

    hele a co mas za notebook, nektery maj bezne S-video vvystupy na posilani videa ven...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele 321910336
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    HP 530 a S-video vystup bohuzel nema
    nevíte někdo o kartě s S-video výstupem přes rozhrani pcmci nebo USB tak do 2000 kč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    no nechalo by se to resit pres VGA vystup, D-sub tam mas ne?

    http://www.lan-shop.cz/redukce-pc/grandtec/23818

    nebo primo tohle:
    http://www.lan-shop.cz/redukce-pc/aver-media/57356
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele 321910336
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    21

    jj mám, díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    jj nz a maj tam i drazsi kdybys chtel neco ejste lepsiho, ale myslim ze uz i tyhle sou za mazec cenu...
    Odpovídat lze po přihlášení