Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Rozšíření RAM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    Ahoj všem
    Mám v plánu rozšířit RAM,mám 1,25GB a chtěl bych 2GB jen uvažuju jestli mi to k něčemu bude.Důvod jsou nové hry,můžete mi poradit jestli to nějak zlepší můj požitek z hraní?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Kdyz nevime jakou mas sestavu tak ti tezko poradime...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    mám intel 2,8ghz.ati 2600xt a RAM DDR2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Ano, tam by 2GB ram celkem pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    Mám pentium 2,8Ghz,ATIradeon HD 2600XT,RAM DDR 2 533Mhz.Jsem skoro amatér.

    je to nějak znát na hře?
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 29-05-2008 v 10:02 Důvod: Sloučení
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Drtek Zobrazit příspěvek
    je to nějak znát na hře?
    Zalezi pokud hra vyuzije vic nez cca 1GB ram. Hra tolik nehrabe z disku, system tolik neswapuje atd, ale byt tebou, zameril bych se i na vymenu cpu (predpokladam ze mas pentium 4 nebo celeron D), to je v dnesni dobe taky celkem slusnej srot na hry, bohuzel k tomu se vaze s nejvetsi pravdepodobnosti i vymena desky, zbytek by mel byt ale v ramci moznosti kompatibilni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Používej pls tlačítko edit, místo několika příspěvků za sebou upravíš jeden...Paměť se hodí vždycky, 2GB je pro novější hry nutnost, jinak bude hra často tahat data z disku - swapovat (to dělá disk když chrčí) což je pomalé. Ale další problém je že máš pomalý procesor, jestli je to Pentium4 tak snad ještě něco utáhne, jestli Celeron tak marná snaha.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    Je to pentium 4 ale Crysis šlace sice na minimum ale šlape

    Vím že to CPU není zázrak ale s deskou to znamená i novej systém a do toho se mi moc nechce
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 29-05-2008 v 10:01 Důvod: Sloučení
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Drtek Zobrazit příspěvek
    Vím že to CPU není zázrak ale s deskou to znamená i novej systém a do toho se mi moc nechce
    Ne nutne. Pokud se jedna o intelchipset, tak tam ty upgrady vetsinou nebyvaj moc problemovy, ale zalezi na konkretni desce co mas a hlavne by nebylo na skodu napsat i co mas presne za cpu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    CPu Pentium4 511 BOX(2,8Ghz,1M,533Mhz,LGA775),DeskaSaphire RC410 LAN 10/100,DDR,6ch-další zázrak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš za desku ? Některé desky uměly i první Core 2 Duo, třeba bys tam rozjel Pentium Dual-coe bez výměny desky...každopádně ty paměti když nové tak místo těchto, 533 MHz je docela málo Dneska to stále ještě stojí pakatel, IMHO nejlepší čas na koupi pamětí
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Drtek Zobrazit příspěvek
    DeskaSaphire RC410 LAN 10/100,DDR,6ch-další zázrak.
    Tak bohuzel tahle deska c2d ani nic z jejich rodiny (pentia dual-core e2xxx) nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    45

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Co máš za desku ? Některé desky uměly i první Core 2 Duo, třeba bys tam rozjel Pentium Dual-coe bez výměny desky...každopádně ty paměti když nové tak místo těchto, 533 MHz je docela málo Dneska to stále ještě stojí pakatel, IMHO nejlepší čas na koupi pamětí
    Jde mi tam jenom 667Mhz a slišel jsem že to až takovej vliv nemá

    je mi tojasný stejně to budu muset asi všechno vyměnit mám to v plánu až dýl snad mi to ještě chvíli poslouží.
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 29-05-2008 v 10:00 Důvod: Sloučení
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Když koupíš 800MHz a deska zvládá jen 667 tak prostě pojedou na 667 a budou mít rezervu, toť vše. Cenový rozdíl mezi 667 a 800 je nulový.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Drtek Zobrazit příspěvek
    Jde mi tam jenom 667Mhz a slišel jsem že to až takovej vliv nemá
    Pokud ma pamet v spd nastaveny casovani i pro 533mhz rezim tak to vubec nevadi jakou beres.

    A vsechno nebudes muset menit. Disk, ramky (pokud dnes koupis rekneme 800mhz) a ani grafiku menit nebudes muset, vlastne aktualne by stacilo jen vymenit desku a cpu a bylo by to. S tema ramkama kdybys kupoval 800mhz, tak si jen zazadej aby ti prodejce dal lhutu na overeni kompatibility.

    A pouzivej EDIT

    2elpsycho: jenze on ma uz jendy ramky 533
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Rozšíření signálu pomocí AP
    Od d@V3KiN6 v sekci Sítě
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-08-2012, 10:52
  2. Rozšíření paměti RAM
    Od MarekVys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 12:49
  3. Rozšíření monitoru na pda
    Od jackmediv v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 08:30
  4. Paměti: Rozšíření RAM
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 23:42
  5. DDR1: rozšíření paměti
    Od c12345 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 14:33