Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Jakým teplotám byste veřili???

  1. #1
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    Speed Fan
    CPU 5°
    CORE0 40°
    CORE1 38°
    System 38°

    HW MONITOR
    CPU 9°
    CORE0 47°
    CORE1 44°
    System 38°

    HARDWARE sensors monitor 4.3
    CPU 5°
    CORE0 39°
    CORE1 38°
    System 37°

    EVEREST ULTIMATE
    CPU 9°
    CORE0 46°
    CORE1 42°
    System 38°

    Jak je videt všechny 4 programi ukazuji teplotu systemu kolem 38° to by sedelo, ale dva z nich ukazuji(everest a HW MONITOR) teplotu krute nad 45°, a dva z nich (speedfan, a HARDWARE sensors monitor 4.3) do 40°.....když si porovnavam teploty na ruznych forech hodne se to liši a vlastne mam skoro pocit že se neda poznat jaka ta teplota skutečne je

    Nově CORE temp

    CORE0 45°
    CORE1 43°
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Neveril bych ani jednomu. Co je to teplota CPU v rozmezi 5 - 9? Nejspis blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    tak je asi špatne uvadena ta teplota prostředi 9°..zajiste jde jen o jadra
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Verim jen tomu, co si sam zmerim.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    1) Nepises, ci je to v zatazi alebo v idle. Nepises aky to je procesor (65nm Intel ? 45nm Intel?). Nepises ze ci si urobil OC alebo nie. Nepises aky mas chladic.
    2) teplota v polozke CPU 5-9 stupnov je kvoli haluznemu BIOS-u, tieto udaje vracia ACPI. Pri merani tuto polozku mozes ignorovat, ak ale pouzivas nieco ako Q-Fan tak sa ti tvoj PWM ventilator ani neroztoci.
    3) ak ide o teploty v idle, tak je viacero variant.
    3a) lepsi chladic - skor su pravdive tie teploty pod 40 stupnov.
    3b) bez OC a horsi chladic (box) - rovnako su asi pravdive tie teploty pod 40 stupnov
    3c) s OC a horsi chladic (box) - pravdice su asi tie teploty nad 40 stupnov.

    to pcmaker : ako zmerias jadro pod IHS a pod zakladnou chladica ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele KEOSAN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    976

    Citace Původně odesláno od pcmaker Zobrazit příspěvek
    Verim jen tomu, co si sam zmerim.

    Tak tak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    Mám procesor E8200 bez OC, takže deflaut nastavení 2,66 Mhz, a ty teploty jsou normal na ploše v klidku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dost bych věřil tomu, co napíše intel thermal analysis tool.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Commanderwar Zobrazit příspěvek
    Mám procesor E8200 bez OC, takže deflaut nastavení 2,66 Mhz, a ty teploty jsou normal na ploše v klidku...
    tak to bude asi tepelným čidlom v CPU, niekde som čítal, že týmto 45nm Intel procesorom blbnú tepelné čidlá.
    Len tak sa chyť chladiča CPU v záťaži a kým chladič nepáli tak je dobre
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Teda, jestli Ti procesor opravdu běží na 2,66 MHZ, tak se nedivim, že má teplotu jen 5° celsia :-D
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 01-06-2008 v 21:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    Mám ten samý procesor (@3.2) a taky nejsem schopen změřit správnou teplotu.Chladič CPU je naprosto studený (ACF7Pro).Everest v4.50.1330 hlásí CPU24,jádro1-40,jádro2-44.Chladič při 900ot/min studený tak to neřeším.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    @fejda: ak si nezvyšoval na ňom napätie tak by som sa ničoho nebál, hlavné je aby to bolo stabilné
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    Napětí 1,2V stabilita 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    453

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Dost bych věřil tomu, co napíše intel thermal analysis tool.
    TAT s E8xxx/Q9xxx nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    578

    no ja to hlavne řeším proto že normalne ve studenejších mesicich me to ukazovalo...41°...a ted mam v mistnosti 26°; a procak mi ukazuje 47 až 48°...sem zvedavej kolik bude davat až bude venku 35°...to me snad vyleti z patice)..a to jsou toto všechno teploty jen v idle...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Notebook/netbook s jakým procesorem byste volil pro svou potřebu?
    Od Hana Konečná v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 02-10-2011, 22:05
  2. Jakým způsobem státy blokují VOIP ?
    Od michal.kolesa v sekci Sítě
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 21:03
  3. Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 00:13
  4. Jakým způsobem přetaktováváte počítače?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 17:35
  5. Mobilní sockety: Na jakym taktu běhá?
    Od Liqid v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2009, 10:56