Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Juiced 2 HIN a můj velký problém.

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Od kamaráda jsem si půjčil tuhle hru(originální DVD) s tím,že uvídím jestli je lepší jak bylo demo.Jenže to se mi tak nějak nedaří...Vetšinou už v menu mi hra spadne a vatasí se s tabuklami které jsou v příloze.Nevíte někdo čím to je?Ramky jsem zkoušel přetaktovat,podtaktovat i vyměnit za jiné.Grafika má aktuální ovladače a pořád nic...Samozřelmě i přeinstal hry...

    Jinak sestava je moje,čili tam v podpisu-NB:Asus M2N-E | CPU:Athlon64X2 4200+ 2,2@2,54GHz | VGA:NV GeForce 7600GS | RAM:OCZ 2x1024MB DDR II 800MHz (1,95V)


    Za pomoc Vám budu vděčný
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2008-06-01_102914.jpg 
Zobrazení: 155 
Velikost: 134.4 KB 
ID: 4889   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2008-06-01_102951.jpg 
Zobrazení: 115 
Velikost: 293.6 KB 
ID: 4890  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Zkus v nastaveni vypnout vsechny zvuky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    87

    Už je to pár let, ale ve Windows XP na starém PC se mi tato chyba (s pamětí nelze provést operaci read/write) ukazovala každou chvíli, když jsem spustil hru, či nějakou aplikaci. Reinstall systému to vyřešil na pár dní a pak to bylo zase.
    Tak měsíc na to mi začal blbnout PC - zapnul se, pípal jak o život. Tak 5 - 15 resetů a pak naběhl. Takhle to vydrželo další měsíc a pak odešla deska, vzala sebou RAMky, 56k modem a PCI kartu s USBéčka. Ale nemůžu s jistotou říci, že to spolu souviselo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Zkus v nastaveni vypnout vsechny zvuky.
    Zvuky komplet vypnuty a nic se nezměnilo.Ještě jsem zkusil zvuk posílat na integrovanou a taky nic...

    Citace Původně odesláno od daemon64 Zobrazit příspěvek
    Už je to pár let, ale ve Windows XP na starém PC se mi tato chyba (s pamětí nelze provést operaci read/write) ukazovala každou chvíli, když jsem spustil hru, či nějakou aplikaci. Reinstall systému to vyřešil na pár dní a pak to bylo zase.
    Tak měsíc na to mi začal blbnout PC - zapnul se, pípal jak o život. Tak 5 - 15 resetů a pak naběhl. Takhle to vydrželo další měsíc a pak odešla deska, vzala sebou RAMky, 56k modem a PCI kartu s USBéčka. Ale nemůžu s jistotou říci, že to spolu souviselo.
    Mně se to ukazuje jen tady,předtím nikdy...Tak až nebudu mít co dělat,nainstaluju si ještě jednou windows a zkusím to...formátovat se mi teď moc nechce...A přijít o 2 týdny staré ramky taky ne...

    Jestli má ještě někdo nějaký napád,tak sem s ním...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    No zkus poslat ten soubor na ktery ta hlaska odkazuje. V nem by mohly byt dalsi informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Citace Původně odesláno od mstejska Zobrazit příspěvek
    No zkus poslat ten soubor na ktery ta hlaska odkazuje. V nem by mohly byt dalsi informace.
    Teď nějak nevím,jaký soubor máš konkrétně na mysli...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Zkus projet počítač memtestem, 3dmarkem, superpi/orthosem - třeba prostě nějaká komponenta to nezvládá.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Oki...večer to zkusím.Ale demo šlo spustit úplně v pohodě a to jsem tam měl slabší ramky(2x512 667MHz).Takže asi ještě zkusím vyhodit ty nové a dát tam ty staré...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Opravdu velký problém s PC
    Od Bizzy646 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 14:19
  2. Velký problém s BIOS u NB Asus F3Tc
    Od adiemus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 14:40
  3. VELKÝ problém se zvukem
    Od Bosko v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 06-07-2009, 20:32
  4. velky problem s cyber snipou
    Od TECon v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 11:02
  5. Chlazení grafik: Mám velký problém s teplotou
    Od koubi v sekci Chlazení
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 30-12-2006, 12:19