Notebook 16-18tis. - vyber
Tak potrebuju sehnat pro pritelkyni notebook, ktery bude slouzit pro zakladni kancelarskou praci (dokumenty, internet, video, hudba, ...).
Klicovy specifikace co si nak predstavuju tak 16-18tis. (uplny max 20tis. s dph) - 15,4'', pokud mozno C2D, integr. graf., trochu vetsi disk, BT/WiFi samozrejmosti, bez OS... no zalezi na modelu
Hlavne o co jde je nakej slusnej design sasi, ktery bude v naky "zenstejsi" barve (bila, stribrna, seda, drtek cerny,...)
Samo, ze se mi rozplyvala nad VAIO modelama a ruzovym XPSkem, ale to je trochu jina sorta notebooku, ktery nepripadaji v uvahu kvuli cene.
Mam zatim dva navrhy, aby byla predstava co pripada v uvahu:
sasi Mitac 8222J + sestaveni zbylych veci podle VBI (tak nak doufam primerna kvalita sasi a vypada slusne...)
Asus F5RL/F5VL rada - nakej ten model kolem tech 16-18tis.
Tak bych se chtel zeptat, co byste poradili, co byste doporucili, nake tipy, co by se hodilo v tuhle chvili koupit aby to k necemu vypadalo za nizsi cenu...
Klicovy specifikace co si nak predstavuju tak 16-18tis. (uplny max 20tis. s dph) - 15,4'', pokud mozno C2D, integr. graf., trochu vetsi disk, BT/WiFi samozrejmosti, bez OS... no zalezi na modelu
Hlavne o co jde je nakej slusnej design sasi, ktery bude v naky "zenstejsi" barve (bila, stribrna, seda, drtek cerny,...)
Samo, ze se mi rozplyvala nad VAIO modelama a ruzovym XPSkem, ale to je trochu jina sorta notebooku, ktery nepripadaji v uvahu kvuli cene.
Mam zatim dva navrhy, aby byla predstava co pripada v uvahu:
sasi Mitac 8222J + sestaveni zbylych veci podle VBI (tak nak doufam primerna kvalita sasi a vypada slusne...)
Asus F5RL/F5VL rada - nakej ten model kolem tech 16-18tis.
Tak bych se chtel zeptat, co byste poradili, co byste doporucili, nake tipy, co by se hodilo v tuhle chvili koupit aby to k necemu vypadalo za nizsi cenu...
Takovýchto témat je tu víc, toto se odlišuje tím požadavkem na design, což by se dalo určitě nějak (byl-li by ke koupi nějaký extra výhodný notebook...nepěkný) vyřešit, třeba takto? Asi to není nejideálnější řešení, ale takové nálepky určitě existují:)Pro holku to asi chce takovej ten uhlazenej zaoblenej design:notsure (pokud to není nějaká rockerka), což se takto lehce nevyřeší. Ale rozhodně bych design při výběru PC/NTBK nebral jako hlavní/jedno z hlavních kritérií!
//Asus EEE?:D-ten je docela roztomilej!
//Asus EEE?:D-ten je docela roztomilej!
Zkusil bych některou toshibu. NTB myslím nedělá úplně špatný a zároveň by mohla designem vyhovovat...
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
jo o tom sem taky uvazoval, ale taky to nejde na kazdou sasi lipnout, ale za kazdou cenu tam nemusi byt neco ruzovyho, spis mi slo o nakou zajimavejsi svetlou sasi, ktera nebude cerno-sediva jak bota a slecnu trochu zaujme...
...myslim ze nepekny NB s ruzouvou nalepkou taky nebude uplne to pravy orechovy :D
to Janyk1: to mi povidej, ja koupil cernou krabici s masivnim vykonem, na designu sem usetril par tisic ;)
...ale povidej to holce? myslis ze ji to neco rekne... kazda na to bude aspon lehce koukat jako na modni doplnek :D
...myslim ze nepekny NB s ruzouvou nalepkou taky nebude uplne to pravy orechovy :D
to Janyk1: to mi povidej, ja koupil cernou krabici s masivnim vykonem, na designu sem usetril par tisic ;)
...ale povidej to holce? myslis ze ji to neco rekne... kazda na to bude aspon lehce koukat jako na modni doplnek :D