Laboratoř 02.06.2008: MSI K8N Neo3 (MS-7135 Ver:1)
Jednalo se o základní desku: MSI K8N Neo3 (MS-7135 Ver:1)
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
thomas.007, r34ktor, disruptor, faugusztin, Sieben, tBd, Klingacikx, crasher.km, stewo, RolandN, eifel.96, eraser, jules79, patap, ALC, hippouss, Bestian, cyro3, BeatBoZZ, B!OH@zArd, azgardik, Tyrael, lothian, Terrani, Ko$h!K, odb, Nefro, biilis, Waffer, Cheta, wibi, Kachna69, Ascorti, petr_, Silvr
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
thomas.007, r34ktor, disruptor, faugusztin, Sieben, tBd, Klingacikx, crasher.km, stewo, RolandN, eifel.96, eraser, jules79, patap, ALC, hippouss, Bestian, cyro3, BeatBoZZ, B!OH@zArd, azgardik, Tyrael, lothian, Terrani, Ko$h!K, odb, Nefro, biilis, Waffer, Cheta, wibi, Kachna69, Ascorti, petr_, Silvr
Nabuduce zakryt aj SW_BAT1 :-D. Vid google, kliknite na prvy prispevok a chodte na zaciatok stranky:
http://www.google.sk/search?q=SW_BAT1
http://www.google.sk/search?q=SW_BAT1
asi tak dva-tri mesiace dozadu som BIOS na tejto doske resetoval práve pomocou tohto tlačítka...tak som rovno do Googlu hodil MSI K8N Neo3 a overil a tiež ten žltý AGR slot mi bil do očí. Túto dosku som si chcel kedysi kúpiť ale už neviem prečo som sa rozhodol inak.
[quote=boboco;128733]Nemám rád Google:rolleyes:[/quote]
Skor napisy na doskach. Nabuduce radsej zakryt vsetky, a nebude ziadny riesitel :D.
Skor napisy na doskach. Nabuduce radsej zakryt vsetky, a nebude ziadny riesitel :D.
[QUOTE=faugusztin;128729]Nabuduce zakryt aj SW_BAT1 :-D. Vid google, kliknite na prvy prispevok a chodte na zaciatok stranky :
http://www.google.sk/search?q=SW_BAT1[/QUOTE]
eh to me ani nenapadlo:mistake
ja jel podle barvicek pcb, slotu a mel sem dosti podobnou desku tam mi to moc zabrat nedalo :)
http://www.google.sk/search?q=SW_BAT1[/QUOTE]
eh to me ani nenapadlo:mistake
ja jel podle barvicek pcb, slotu a mel sem dosti podobnou desku tam mi to moc zabrat nedalo :)
barva desky-MSI
AGP slot -google obrázky a hotovo ,práce na 1 minutu ..
kdo nechtěl hledat na 5 stránkách,tak ještě mATX :)
AGP slot -google obrázky a hotovo ,práce na 1 minutu ..
kdo nechtěl hledat na 5 stránkách,tak ještě mATX :)
Nepřišlo mi to tak náročné jako posledně :-).
Podstatná byla barva MSI, počty slotů a šikovný si to dohledal klidně i na SHW :). Díky za ní, přeci jen, nějakou snahu to dalo...
Podstatná byla barva MSI, počty slotů a šikovný si to dohledal klidně i na SHW :). Díky za ní, přeci jen, nějakou snahu to dalo...
[quote=eifel.96;128755]Nepřišlo mi to tak náročné jako posledně :-).
Podstatná byla barva MSI, počty slotů a šikovný si to dohledal klidně i na SHW :). [/quote]
tak sa mi zdá, že tu bola o nej aj recenzia... a spomínalo sa v nej aj to tlačítko
Podstatná byla barva MSI, počty slotů a šikovný si to dohledal klidně i na SHW :). [/quote]
tak sa mi zdá, že tu bola o nej aj recenzia... a spomínalo sa v nej aj to tlačítko
[QUOTE=faugusztin;128735]Skor napisy na doskach. Nabuduce radsej zakryt vsetky, a nebude ziadny riesitel :D.[/QUOTE]
napisy neboli podstatne, ako už tu bolo spominane farba PCB=MSI, AGP slot, prehľadanie všetkých starších dosák a už by to mohol nájsť skoro hocikto s trochou výdrže. Trošku znalší (tým myslím seba :) ) si z toho obrázka odvodili aj to, že je to staršia doska čipsetom NVIDIA buď pre soc.939 alebo 754 a dohľadanie presného modelu trvalo tak 2-3 minúty.
Prv som predpokladal, že to bude uATX doska ale to ma dostal ten AGR slot.
napisy neboli podstatne, ako už tu bolo spominane farba PCB=MSI, AGP slot, prehľadanie všetkých starších dosák a už by to mohol nájsť skoro hocikto s trochou výdrže. Trošku znalší (tým myslím seba :) ) si z toho obrázka odvodili aj to, že je to staršia doska čipsetom NVIDIA buď pre soc.939 alebo 754 a dohľadanie presného modelu trvalo tak 2-3 minúty.
Prv som predpokladal, že to bude uATX doska ale to ma dostal ten AGR slot.
Dneska se mi slozil comp a nez jsem si zajel pujcit jinej, tak jsem to jaksi prosvihl. Ale vypada to hezky...
Tak pristi pondeli se tesim :D
Tak pristi pondeli se tesim :D
Som si povedal, ze reku pozrem na svet hardware. Tam som si vsimol novu hadanku, juknem na hodiny a tam 21:01. Hmm, tak mozno nabuduce. Akurat, ze sa mi to uz stava pomaly kazdy pondelok :D .
[quote=odb;128769]napisy neboli podstatne, ako už tu bolo spominane farba PCB=MSI, AGP slot, prehľadanie všetkých starších dosák a už by to mohol nájsť skoro hocikto s trochou výdrže. Trošku znalší (tým myslím seba :) ) si z toho obrázka odvodili aj to, že je to staršia doska čipsetom NVIDIA buď pre soc.939 alebo 754 a dohľadanie presného modelu trvalo tak 2-3 minúty.
Prv som predpokladal, že to bude uATX doska ale to ma dostal ten AGR slot.[/quote]
U teba to mozno tak bolo. U mna nie :-)
Prv som predpokladal, že to bude uATX doska ale to ma dostal ten AGR slot.[/quote]
U teba to mozno tak bolo. U mna nie :-)
[QUOTE=faugusztin;128729]Nabuduce zakryt aj SW_BAT1 :-D.[/QUOTE]
Jo, toho jsem se taky chytl. A bylo vymalováno. ;)
Jo, toho jsem se taky chytl. A bylo vymalováno. ;)