Ahoj vsem,
zhroutil se mi comp a investovat cokoliv do toho staryho kramu, to by me hanba musela fackovat. Nemam cas zkoumat jestli odesel zdroj, deska nebo sktrin, proste se nezapne neroztoci nic to nedela. A ja potrebuju pocitac porad a ted hned. Mam par kriterii:
1. Jedine z OK Computers - www.okcomputers.cz (je to v mem meste mam sve duvody)
2. At se na tom da hrat
3. Kazda koruna dobra a tim myslim opravdu kazda, nemam moc penezAle nez koupit nejakej office kram za 5000, to ne-e
4. Proste neco co bude co nejlevnejsi v dane tride, neco co posluzi, ale nebudu priplacet za zbytecnosti.
Moje predstava:
Socket 775 - neco jako E2180/E7200 (pripadne navrhnete vykonovy ekvivalent od AMD)
MB Asus, Gigabite, MSI - nepotrebuju zadny speciality, hlavne at ma 1xIDE at muzu vytahat ze staryho disku data a nemusim kupovat redukci...
Bezpodminecne 9600GT, ATi nechci...
Ramky 2GB 800Mhz, na priplaceni 4GB nejsou penize
Harddisk staci 160GB (kazda koruna dobra!!!), hlavne at je rychlej...
DVDRW je mi to jedno
Co nejlevnejsi skrin, kaslu na design nebo nevimco, taktovani asi nebude nebo jen trosku...
Zdroj asi Fortron 400W
Chci FDD
Nutno pripocitat 1000,- za montaz...
Nejlepe veci skladem, fakt to specha...
A ted otazka usetrim kdyz koupim tuhle hotovou sestavu?
http://www.okcomputers.cz/expnder-am...edeni/d-57892/
Je tam shitska deska, skrin i zdroj, ale pokud by to fungovalo v kupe... Fakt nevim, penize ted hrajou velkou roli...
Kdyz to skladam, tak mi to vyslo - viz obrazek... Da se nekde usetrit bez toho aby klesl dramaticky vykon?