Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Screenshoty ve Vistě

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    120

    Mám drobný, leč docela zásadní problém. Poměrně často potřebuji screeny z různých programů a her, na WinXP jsem k tomuto používal různý software (ScreenShot, Fraps, atd.) popř. lávesu PrintScreen a vše fungovalo. Nyní na novém PC, kde jsou Visty (jak jinak) tak ačkoliv software normálně naistaluji a vše se zdá v pořádku, vždy se mi uloží pouze obrázek plochy, nikoliv obrázek z běžící aplikace/hry, zkoušel jsem vše co mne napadlo, bohužel bez výsledku, takže prosím o radu všechny, kdož ví jak na to. Doufám, že jsem problém identifikoval dost srozumitelně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od Vezir Zobrazit příspěvek
    Mám drobný, leč docela zásadní problém. Poměrně často potřebuji screeny z různých programů a her, na WinXP jsem k tomuto používal různý software (ScreenShot, Fraps, atd.) popř. lávesu PrintScreen a vše fungovalo. Nyní na novém PC, kde jsou Visty (jak jinak) tak ačkoliv software normálně naistaluji a vše se zdá v pořádku, vždy se mi uloží pouze obrázek plochy, nikoliv obrázek z běžící aplikace/hry, zkoušel jsem vše co mne napadlo, bohužel bez výsledku, takže prosím o radu všechny, kdož ví jak na to. Doufám, že jsem problém identifikoval dost srozumitelně.
    Musis si najit, zda tvuj oblibeny program je kompatibilni s Vista Aero. Pravdepodobne neni. Mozna nemas treba jen aktualni verzi.

    Jinak treba si precti zde jednu moznost: http://www.maxiorel.cz/jak-udelat-sc...-windows-vista
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele noegoncz
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    336

    já používám na screeny/videa z her taky fraps. OS mám Vista 32bit. Vím,že jsem měl podobný problém, tj ve hře jsem nemohl nahrávat videa, tak jsem zkousil jinou verzi Fraps(paradoxně starší) a od té doby bez problému..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér Avatar uživatele disruptor
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    111

    Ja na shoty pouzivam PicPick, bohuzel ma asi problem sejmout DirectX vlakno, jelikoz napr v Lineage 2 mam kompletni screenshot ale jen okolni menu bez 3D grafiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele Marty363
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    117

    ja použivam taky FRAPS demo jako nahravač ale i jako měřič FPS abych si moh pořádně pohrat s konfigem u naročnějšich her(crysis atd.) a všechno vpohodě jen mě štve že když dam nahravani tak FPS klesnou z Př. 75 na 22 a hrozně se to seka trochu divné je že se to seka i když mam třeba 34FPS.JInak Videoje je většinou plynule (nejhorši je to u GTA SA) ale někdy se hrozně seka začatek Videa
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    141

    niektore hry ponukaju nastavenie klavesy pre screenshot.. viem ze som tak nejakej starsej hre stlacal F12 a vytvoril som si na disku asi 200MB screenshotov v BMP
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    8

    Co se týče aplikací (který neběží přes DX) tak na ty v XP používám Alt+PrtScr (levý alt ale myslím jde i s pravým). Ale nevím jestli to tak funguje taky ve Vistě. U her nevím, tam jsem zatím screenshoty nikdy dělat nepotřeboval
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Citace Původně odesláno od Signum Zobrazit příspěvek
    Co se týče aplikací (který neběží přes DX) tak na ty v XP používám Alt+PrtScr (levý alt ale myslím jde i s pravým). Ale nevím jestli to tak funguje taky ve Vistě.
    Samozřejmě to tam funguje bez problémů.

    Moje sada nástrojů pro snímaní obrazovek ve Vistě je následující:
    Běžné screenshoty (okna, plocha apod.): Print Screen, Alt+Print Screen
    Pokročilé screenshoty (nabídky, titulkové lišty atd.): Gadwin PrintScreen (free verze)
    Hry: ATI Tray Tools
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,054

    Nebo super jednoduchý a dobře nastavitelný SreenShots.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zaujímavé screenshoty z hier
    Od 16cmfan v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 304
    Poslední příspěvek: 26-04-2015, 14:46
  2. RAM ve Vistě a windows 7
    Od machja v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-06-2009, 17:52
  3. Paměťové karty: SD karty 2GB vo Viste nefunguju..
    Od Johnny007 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-05-2009, 03:46
  4. ikony ve Vistě
    Od marekpevný v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 07:40
  5. Ako zistim IP vo Viste?
    Od kiwibibo v sekci OS Windows
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 02-04-2008, 17:21