Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Přídavný sériový port Com1

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    zdřejmě jsi jenom F2 vjel do biosu ... musíš se dostat do záložky boot a nastavit boot device priority dáš CD jako první a pak jenom dáš save@exit ,strčíš cd do mechaniky a jedeš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Nebo tak :-)

    Existují totiž v zásadě dva typy Biosů - normální a svislý. Já popsal cestu u toho normálního. Kolega u svislého, ve kterém si vybíráš z horního menu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    48

    Tak se mně podařilo zahájit opravu Windows, ale skončil jsem na hesle Administrator.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Aha, tam jsi chybně. To jsi spustil konzoli, která ti v tomto případě asi příliš nepomůže.

    Správně je to až na další obrazovce. Ze začátku normálně odklepni instalaci systému (asi tam taky bude souhlas s licenčními podmínkami) a pak se systém pokusí nalézt sám sebe na disku. Až tak učiní, tak nabídne možnost po stisku klávesy R (tuším) systém opravit - inovovat...

    EDIT: Je tu ještě možnost opětovně vše nainstalovat od píky - tu nepoužij.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Citace Původně odesláno od Petr S. Zobrazit příspěvek
    Aha, tam jsi chybně. To jsi spustil konzoli, která ti v tomto případě asi příliš nepomůže.

    Správně je to až na další obrazovce. Ze začátku normálně odklepni instalaci systému (asi tam taky bude souhlas s licenčními podmínkami) a pak se systém pokusí nalézt sám sebe na disku. Až tak učiní, tak nabídne možnost po stisku klávesy R (tuším) systém opravit - inovovat...
    přesně jak to říká petr S.
    dáš instalaci ,odsouhlasíš licenční ujednání (F8) ,zobrazí se ti oddíly disku ,tak vybereš ten se systémem a dáš R ( vždycky nahoře jsou popsány všechny možnosti jak co udělat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak je to dobré - paměť mi ještě slouží. I když musím přiznat, že nad tím R jsem hodnou chvíli laboroval

    Jen dodám, že ač tohle řešení dost často zabírá, bývá vždy nejlepší provést čas od času kompletní reinstalaci systému. Dojde tak i k určitému zrychlení, protože Windows mají tendenci zaplácávat se a tím zbržďovat svůj běh. Prostě jim to už tak neběhá, jako za mlada

    Takže pokud by tohle byl i Tvůj případ, doporučuji Windows nejprve opravit, poté zálohovat data a provést kompletní reinstalaci systému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    48

    Ano, dal jsem instalaci.Pak jsem z nabídky istalace, nebo oprava systému potvrdil opravu.Pak to nabidlo co chci opravit, ale napsalo to jen 1. C: Windows a tak jsem zadal 1.No a pak to chce heslo.Vyzkoušel jsem různé varianty Administrátora. ale nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    48

    Ještě, mám W Home
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od lukypav Zobrazit příspěvek
    Ano, dal jsem instalaci.Pak jsem z nabídky istalace, nebo oprava systému potvrdil opravu.Pak to nabidlo co chci opravit, ale napsalo to jen 1. C: Windows a tak jsem zadal 1.No a pak to chce heslo.Vyzkoušel jsem různé varianty Administrátora. ale nic
    Chtělo to po tobě souhlas s licenčními podmínkami? Pokud ne, dal jsi opravu moc brzy. Heslo na administrátora to chce jedině pokud použiješ to první R.

    BTW: Nechápu proč to MS takhle blbě vymyslel :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    48

    Žádný souhlas to nechtělo.A s tím heslem: nezadal jsem žádné a pak se objevilo c: Windows .Když jsem něco napsat, nabídlo to Help .Vysypalo to spoustu zkratek.Dal jsem CHKDSK a napsalo to , že to není třeba.Nic jiného s tím neumím udělat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Pokud to žádný souhlas nechtělo, pak musíš dát instalovat a poté dát až R, jak píše crasher.

    Jinak to heslo: máš ho prázdné. Až se to celé pořeší, doporučuji jej nastavit. Takhle je to celkem nebezpečné...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    48

    Tak jsem se dostal k F8, instalace došla po restartu až na to stejné problémové místo, jako na samém začátku mého problému a taky se to kouslo.No nic, děkuji za trpělivost oběma a zkusím vám připsat nějaké body.PC odvezu zpět do prodejny. Zdravím, Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    To je podivné. To vypadá buď na nějaký HW problém s tím COMem (neměl jsi ho připojen při instalaci, že? ) a nebo je systém tak vyřízen, že pomůže až čistý reinstal.

    Kdyby Tě ještě něco napadlo, klidně napiš. Od toho jsme tu, abysme si pomáhali Přesně tak mi to před pár dny říkal i zrovna ten samý crasher.km, který má nahoře také pár příspěvků
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12