Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Ip kamera - nastavení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Dobrý den,
    potřeboval bych od někoho zkušeného poradit s nastavením IP kamery, konkrétně jde o výrobek značky Level One a model WCS-2030. Potřebuju snímat jeden pokoj v domě s automatickou detekcí pohybu přez wifi. Nejsem úplný dřevo jen se v tom vůbec neorientuju a potřeboval bych pár rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    A s čím potřebuješ pomoct.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    No tak z prva bych potřeboval poradit co všechno k wifi přijímání videjka z kamery potřebuji. Přez klasickej ethernet už to jede. Internetové připojení který mám je: ze síťovky mi jde přez klasickej kabel s konektorem RJ45 ethernet do routru kterej mám na půdě a z routru je vyvedená anténa kterou přijímám signál od souseda kterej bydlí tak 500m ode mě (jestli to nějak pomůže), je to hodně de*ilní popidsování ale nikdy sem po názvu tohohle provedení nepátral.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Takže pro vysílání signálu mezi kameru a přijímač by to určitě chtělo nějaké AP (Access Point).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    A to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    http://www.czechcomputer.cz/cat_tree...CAccess+Pointy

    Tohle bude přijímat signál od tvé IP kamery. Osobně bych jí ale nechal na kabelu, přeci jenom je to jistější druh připojení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Nestačila by klasická wifi karta? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38751 něco takovýho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    No teoreticky stačilo, ale potom to trošku postarádá smysl IP kamery. Takže budeš moct obraz z kamery ukládat pouze do tohoto PC a musí být zapnuté! Nebudeš moct posílat video přímo na FTP či někam na web...jedinně, že by bylo zapnuté to PC a přes něj...další nastavování atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    No hele, mě jde jen o to abych monitoroval jednu místnost a video se mi ukládalo do PC, IP kamču mám jenom proto abych nemusle tahat 15metrů kabelů skrz pokoje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    V tom případě by ti to mělo stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    No, tak mám v pc zapojenou snad správnou Wifi kartu a ted bych od tebe potřeboval pomoc s nastevením karty a ovládače. Jsem v pozici kdy mám vše nainstalováno a ted stačí jen nastavit. Je to karta od firmy Sweex.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Citace Původně odesláno od Vencazvesnic Zobrazit příspěvek
    No, tak mám v pc zapojenou snad správnou Wifi kartu a ted bych od tebe potřeboval pomoc s nastevením karty a ovládače. Jsem v pozici kdy mám vše nainstalováno a ted stačí jen nastavit. Je to karta od firmy Sweex.
    Co máš za OS ? XP nebo Visty ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Operační systém XP Home se servis packem 3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Poraďte mi prosím, sem zoufalí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    IP kamery i karta v PCI by měly mít stejný rozsah IP adres, pravděpodobně. Takže pokud máš např. na kameře 10.0.0.5, tak karta v PC by měla mít 10.0.0.1-10.0.0.254 (mimo 10.0.0.5) apod.

    Potom by ses na ní měl připojit a nějak si stahovat obrázky, težko radit, páč každá IP kamera má jinou konfiguraci, to samé i karta v PCI.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. ip kamera
    Od Jindrous01 v sekci Sítě
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-03-2014, 10:21
  2. Web Kamera
    Od Johny86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-11-2010, 13:34
  3. DirectX - Kamera
    Od netvorzhlubin v sekci Programování
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 28-07-2010, 13:05
  4. Ovladače: web kamera
    Od bedane v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-06-2009, 17:19
  5. digitální kamera
    Od vorryy v sekci Video a TV
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-06-2008, 14:02