Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: nefunkční Ovládací Panel (Vista)

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Zdravim, mam takovej mensi problem s nefunkcnosti "Ovladacich panelu" ve vistach. Nejdriv nesly jenom otevrit a po nainstalovani Windows6.0-KB929637-v2-x86 zaplaty uz zmizela i ikonka. Odinstalace zaplaty nefunguje. Ma s tim nekdo zkusenosti nebo reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    A je to originální soft nebo ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Zkusil bych obnovení systému, co mě tak napadá, třeba by to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    original ultimate cz - instalace cca tyden, vsechny zaplaty, obnoveni systemu nema vliv, ani odinstalace/instalace.

    edit: jeste podotykam ze ta zaplata mi byla zaslana z microsoftu. do ovladacich panelu se muzu dostat pres slozky vlevo v navigacnim okne, ale ani tam nema ikonu
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 14-06-2008 v 12:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Soudě dle ikonky nahoře bych to tipnul na ztracenou cestu někde...

    Zkusil tlačítko přes vlastnosti panelu odebrat a přidat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RolandN
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    211

    Seš si jist že ty Winodwsy jaou opravdu legalní? Microsoft totiš udava výhody leganiho softweru


    "Spolehlivost - pořizujete-li software legální cestou, víte navíc, že pochází z důvěryhodného zdroje*) a můžete se tak spolehnout na jeho funkčnost a bezpečné užívání, včetně záruky."



    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    řekl bych ,že si třeba při instalaci vypl PC nebo z nějakýho důvodu se ti nenainstalovala správně aktualizace. Proto ztracená cesta ...

    a co si otevřít nějaký okno a napsat do něj "ovládací panely" najde ti to něco ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    pres Hledat mi to samozrejme najde ovladaci panely i s ikonkou. pred chvili jsem dopumpoval posledni zaplaty a nejaka zmena tam teda je, ale jeste to neni ono (viz obr.). zkousel jsem i v safe modu odebrat ikonu ze startu > restart a pak ji zas pridat, lec bezuspesne. nemam nainstalovany SP1

    edit: jsem si naprosto jist ze jsou legalni, mam tu komplet baleni, certifikat a vsechno k tomu, kupovano na firmu, mam tu jeste verzi byznys ale kdyz je rozbalim tak uz je asi tezko prodam

    edit2: na jinym pc s nf570 ultra (asus) mi to taky nechtelo otvirat (ikona nezmizela) ovladaci panely a centrum siti a sdileni, ale tam pomohla ta zaplata viz. 1. post, na mym mb ale ne, centrum siti a sdileni jde otevrit v pohode, nemam ani problemy s ickem vlevo nahore s icq. videl jsem uz spoustu halusek ale tohlo vidim poprvy (a zrovna na mym pc). ikona mi moc nestve, ale spis nevim cim to je! to tu nikdo nema tenhle problem?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ovlpan2.png 
Zobrazení: 137 
Velikost: 42.8 KB 
ID: 5071  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 14-06-2008 v 13:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Co tam mlasknout SP1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    to prave nechci, prej je pak problem z rychlosti systemu (dukaz jsem ovsem nevidel). na tomhle foru jsem se docet ze by to mohlo byt ovladace nepodepsanym DeBillem - coz by mohlo odpovidat protoze mam vypnuty Defender a mam nainstalovany "potencianalne nebezpecny" ovladac od MSI (upraveny ForceWare). Na tom druhym pc byly klasicky ovladace od nVidie a tam pomohla ta zaplata od ms. psal jsem si o tu novou zaplatu na kterou je odkaz ve foru tak pockam az dorazi a uvidime. ted je to presne ve stavu co tam pisou - nepridruzena asociace. problem s aktivaci nemam, ani s windows gallery. Nevite jak se restartuje Software Licensing ze bych to jeste prubnul?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ovlpan3.png 
Zobrazení: 125 
Velikost: 30.6 KB 
ID: 5072  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    to prave nechci, prej je pak problem z rychlosti systemu (dukaz jsem ovsem nevidel). na tomhle foru jsem se docet ze by to mohlo byt ovladace nepodepsanym DeBillem - coz by mohlo odpovidat protoze mam vypnuty Defender a mam nainstalovany "potencianalne nebezpecny" ovladac od MSI (upraveny ForceWare). Na tom druhym pc byly klasicky ovladace od nVidie a tam pomohla ta zaplata od ms. psal jsem si o tu novou zaplatu na kterou je odkaz ve foru tak pockam az dorazi a uvidime. ted je to presne ve stavu co tam pisou - nepridruzena asociace. problem s aktivaci nemam, ani s windows gallery. Nevite jak se restartuje Software Licensing ze bych to jeste prubnul?
    Nevšiml sem si, že by byl systém zpomalený (Ultimate a Bussiness)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ok, beru na vedomi, ted jde uz jen o to jestli mi sp1 opravi ty ovladaci panely kdyz nebude jiny vychodisko tak jdu do sp1. na mrkvosoftu asi ordinujou az po vikendu... jeste zkusim ten trik s defenderem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    tak jsem dnes dodal dalsi dva updaty a po aktualizaci me system vyzval k restartu (a to dost zneklidnujicim oknem ze Windows prestane fungovat a ze doslo ke zmene licence - bohuzel jsem ho netip pac sem myslel ze uz to stejne nebude mit cenu) a svete (harware) div se - uz to zase bezi tak jako vzdycky vcetne ikony!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problemy s ovladaci DVD a BD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-02-2013, 15:56
  2. nefunkční režim spánku a hibernace vista
    Od titus15 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2011, 14:17
  3. Nefunkční front panel
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 14:18
  4. vista-nefunkční vypnutí efektů
    Od j1rka v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-06-2008, 22:17
  5. Vista a panel adres
    Od fps v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-05-2008, 21:30