Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: Nemohu psát delší příspěvky - kdo máte stejný problém

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Řešil jsem to už dříve zde.

    Prosím pište zde JEN a POUZE následující parametry + případný krátký komentář.
    Slouží k vystopování společných prvků. U konkurenčních fór běžících na Vbb bez problémů.

    Prohlížeč:
    Opera: 9.27 + java 1.4.2 (nepoužitelná)
    Firefox: 2.0.0.14 (kratší příspěvky - cca 500znaků, nejdou uploadovat přílohy)
    IE7: taktéž nepoužitelný

    // prosím o sloučení
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 15-06-2008 v 02:25

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    OS:
    Windows XP včetně SP3
    zkoušeno i na čerstvých instalacích

    Připojení:
    ADSL - o2 4096/256

    Router:
    D-link G684T
    Antivir:
    bez/Avast/McAfee AOL Security

    Firewall:
    bez/McAfee AOL Security



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Prohlížeč:
    Firefox 2-3 b5-rc2

    OS:
    Windows XP sp2


    Připojení:
    ADSL - o2 4096/256

    Router:
    D-link DSL-584T

    Antivir:
    Avast

    Firewall:
    bez


    Vyskyt problemu pomerne nahodny.

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    S tímto problémem jsem se také setkal. Nešli postovat delší příspěvky a nahrávat přílohy.

    Projevovalo se to tak, že po odeslání příspěvku vypršel timeout. Po analýze problému jsem došel k závěru, že je cosi shnilého v nastavení TCP/IP, které si vlastnoručně upravuji na míru připojení. A opravdu, po jeho resetu (http://support.microsoft.com/kb/299357) problém odezněl. Svoje "turbo" nastavení jsem tedy upravil, a od té doby se problémy nevyskytují.

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od jagged
    Ano, řeší se tam, ale nevyřešilo se...

    "netsh int ip reset c:\resetlog.txt"
    mi nijak nepomohl, zkusil jsem to hned

    Nemůžu poslat byť jen trochu delší příspěvek - Firefox (3.0.1) i IE (6) ukazují "nahrávám" a po určitém čase vyprší čas spojení.. Všeobecně nemůžu odeslat nic složitějšího - nejde mi kupříkladu ani změnit nastavení (tedy odeslat změnu)

    Zmíněný problém mám jen na tomhle fóru.

    A já mám zrovna tolik věcí, které potřebuju řešit ) ... Upgradoval jsem a při té příležitosti změnil poskytovatele ADSL z ČRa na Volný. Používám od nich dodaný modem Well PTI-8111.

    Takže asi zkusím nakonfigurovat svůj starý modem (XAVi X7822r+), který fungoval se SHW normálně, na nové připojení, třeba to půjde.....
    http://www.silicon-soul.net/dat/dotaz.htm

Podobná témata

  1. Radeony: Delší CrossFire Můstek. Pomoc prosím
    Od Kazy v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-11-2010, 22:46
  2. Socket AM3: Skoro stejný proc + základovka, jiné propustnosti
    Od Darkhunter v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-11-2009, 23:03
  3. Problémy s vypínáním PC po delší době.
    Od blood0010 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2008, 11:28
  4. Radeony: ATI 3870 různí výrobci... stejný výkon?
    Od Ricky10 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 19:55