Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Koupili jste si někdy pro sebe nový počítač už sestavený od nějaké firmy?

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Citace Původně odesláno od JiVy Zobrazit příspěvek
    Chybí mi varianta:
    Komponenty jsem si vybral já, ale sestavit jsem si ho nechal dodavatelem.
    Jasně to je taky možnost, ja za tu dobu co si s PC hraju využil víc možností
    -od firmy, výběr komponentů a sestavení, vlastní sestavení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    57

    ja sem před 2,5 roky kupoval sestavu u LYNX to sem tomu ještě nerozuměl, jejich přístu byl ze začátku dobrý ale jak sem přišel s první reklamaci že se mi restartuje comp tak mi řekli že to jsou jen viry a zaplatil sem 1000,- za odvirováni ale po páru dnech se mi to začalo restartovat znova za chcíli jsem se seznámil s jedním človíčkem co pracuje v it obchodě jako servisní technik a ten mi projel celý pc a řekl že odešel řadič pamětí. tak sem to šel reklamovat a strašně se kroutili ale nakonec to poslali tu desku někde do prahy a trvalo to skoro měsíc a potom mi 2 dny před koncem čekací lhůty zavolali že je pc hotové :-(. ale novou sestavu si budu skládat za pomosí lidí na této stránce a za pomocí výše vuedeného kamaráda (že Danku).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Samozřejmě, můj první PC byl od Autocontu (Pentium), stejně tak další (Celeron 300 MHz), jeden byl už ani nevím od koho (AMD K6), další cca tři (Duron 900, Duron 1000, Athlon XP 2000+) byly z menšího servisu v ČB, který bohužel už zavřeli. Takže mám vesměs asi tři vlastnoručně postavené PC. Samozřejmě ty starší už také prošli mojema rukama, ale orig jsem je nestavěl já.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Atari bylo teda uz poskladany, ale prvni komp dotlacil tata z prace kde je daval dohromady takze ne od firmy pak jich bylo jeste par co jich daval dohromady tata a pak uz jsem se o to staral ja
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,547

    Pominuli 8-bity, tak moje první domácí PC třídy AT bylo od fy ProCA (budiž ji distributorské nebe lehké). Pokud si dobře vzpomínám, tak bylo založeno na CPU AMD K5-100. Od té doby si stavím PC sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Ano, v HW se příliš nevyznám
    Ano, v HW se sice vyznám, ale ušetřilo mi to čas

    Tak někde mezi...tehdá jsem se ve skládání zdaleka tak nevyznal jako dnes..hodně mi to dalo, už nikdy si to nenechám složit

    Bylo to již K8 (3200+ Venice, 2 GB RAM, 250 GB Seagate, A8N-E) od Mironetu...
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 20-06-2008 v 17:07
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Nikdy jsem nekupoval hotový, byť částečně, PC. Všechny součásti si kupuji sám a sestavení PC si také dělám sám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    207

    Moje skore je 3:2. Trikrat som si skladal sam a dva boli uz skompletovane - prvy bol Didaktik M a druha nejaka supervyhodna zostava od firmy Brave ( tymto im nechcem robit reklamu, fuj, fuj, fuj ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    stavel jsem si sam PC, dnes toho moc nestavim (max kdyz stavim PC pro nekoho...) byl sem nucem prodat PC a prejit na NB a ten sem si jen nakonfigoroval, zmetci mi to uz postavili
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Ano, v HW se příliš nevyznám
    Ano, v HW se sice vyznám, ale ušetřilo mi to čas

    Tak někde mezi...tehdá jsem se ve skládání zdaleka tak nevyznal jako dnes..hodně mi to dalo, už nikdy si to nenechám složit

    Bylo to již K8 (3200+ Venice, 2 GB RAM, 250 GB Seagate, A8N-E) od Mironetu...

    Mno, ten úplně první byl od jednoho člověka od otce z práce...ale žádná firma, ač myslím na to nějak měl ŽP. Jediný doklad k tomu byl paragon s údaji úplně jinými než ve skutečnosti

    Prosím o přidání toho nového nebo o výmaz prvního.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    75

    no muj prvni sem si nechal slozit od firmy a v teto dobe s mojema zkusenostma si pc skladam jen ja sam. zda se mi to lepsi a hlavne usetrim kupu penez
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Měli jste někdy grafickou kartu od 3Dfx?
    Od Karel Polívka v sekci Grafické karty
    Reakcí: 120
    Poslední příspěvek: 24-02-2014, 21:57
  2. Počítač se někdy zasekne při uspávání
    Od Gouranga v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-08-2013, 22:04
  3. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-07-2013, 10:26
  4. Chladili jste někdy svůj počítač vodou?
    Od Petr S. v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 22:04
  5. Měli jste někdy vlastní herní konzoli? Pokud ano, jakou?
    Od Karel Polívka v sekci Volná témata
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-09-2007, 11:16