Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: Nova PC sestava

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Dobry den,
    potreboval bych poradit s touto PC sestavou.
    Co byste zmenili, udelali lepe atd. Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    proč Q6600? vyuzijes 4jadro?
    za jakou dobu to budes porizovat? neni lepsi pockat na novy ATIny?
    a nestacila by GA-EP35-DS4?
    a k cemu bude slouzit sestava?
    Naposledy upraveno uživatelem lubayys: 17-06-2008 v 17:51
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele meeee
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    1,120

    HDD bych dal WD6400AAKS, pokud tedy ten WD5002ABYS nemá nejaký spešl význam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Dal bych nejakou osvedcenu znacku VGA - MSI, Leadtek, ASUS, Gainward, Gigabyte... Ten Zotac se mi moc nezda.

    A taky bych sel radsi do dvoujadra, nejlepe E8200 za podobnou cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Sestava bude slouzit na 3D grafiku(rendering, animace, atd), takze 4 jadro bych tam urcite chtel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Hlavne byh se vas chtel zeptat na ty Op A-Data...co si o nich myslite?+ co si myslite este o te MB?
    diky vsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od Draecason Zobrazit příspěvek
    Hlavne byh se vas chtel zeptat na ty Op A-Data...co si o nich myslite?+ co si myslite este o te MB?
    diky vsem
    no, pameti by mely byt bez problemu, deska mozna zbytecne s X38 - bral bych bud P35, nebo lepe novy P45.
    A s tim 4-jadrem, nechtel bys uz radeji 45nm model ? Q9300, nebo Q9450 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    no, pameti by mely byt bez problemu, deska mozna zbytecne s X38 - bral bych bud P35, nebo lepe novy P45.
    A s tim 4-jadrem, nechtel bys uz radeji 45nm model ? Q9300, nebo Q9450 ?
    NA ty 45 nm prociky(konkretne q9450) uz cekam asi 3 mesice a porad nic ..takze k certu s nima..jsou celkem i drahy...takze pameti ok to rad slysim..jsou celkem i za slusny penizky..a MB o te este popremyslim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    chybí ti tam operační system bych řekl a pokud premýšlís že tam dám nelegální tak si trouba když už kupuju novy komp tak tam koupím OS jsou to asi 2000 navíc a hlavne 64bit jinak ti 4GB paměti budou na prd :-)
    Ten Hdd bych vzal Samsung jsou rychlejsí a mnohem tišší.Grafickou kartu 9800? to aby si žádal Elektrarnu aby ti zavedla jeste jeden kabel do bytu jinak ti budou svítit kabely ve zdi.:-) A jeste 520W je dost málo vzal bych nejmín 550W a výš kdyby si chtěl použít nekdy SLI tak 520W se ti vysměje do obrazovky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Redaktor SHW / Digimanie Avatar uživatele Milan Šurkala
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    174

    Docela rozumě zvolená sestava. Procesor OK, spíše bych to viděl na 45nm verze, ale ty jsou bohužel dražší. Jen o 100MHz rychlejší Q9300 je za 5200Kč, což je o 1000Kč více a to za to nestojí. Grafika, zdroj, OK. Co se týče desky, dobrý výběr, ale klidně by stačila i EP35-DS4. Co se týče pevného disku, pak bych bral nějaký větší RE2 (750GB), WD6400AAKS (640GB) nebo disky od Samsungu, verze F1 (640GB, 1TB). Paměti OK, ale opravdu potřebuješ 8GB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    zdroj tam ma corsaira, o toho bych se nebal, zvladne to. ikdyz kdyby komp jel porad ve velke zatezi, nebylo by spatny prisoupnout tam 620W verzi
    jinak jak psali ostatni - samsunga F1, A-data jsou uplne OK

    jen me tak napada, bude tam ta grafika k necemu? vetsinu renderovani a podobnych srand dela stejne procesor, grafika casto staci jakakoly nezmrzacena (64bit, GDDR2...) co neni 3 roky stara
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    a Accelero S1WD6400AAKS určitě. Enermax MODU 82+ PRO. taky bych mrkl na desky s P45, ale to není proti P35 nijaká velká výhra.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Ještě poznatek k tomu procesoru pokud CPU tak 1333Mhz FSB 45nm ty mas starší verzy. Jinak 4 jádro nevužiješ je to sice hezky pocit mít 4 jádra ale neznám aplikaci která by to uměla využít , a opravdu 8Gb Ram je zbytecnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od czkomodo Zobrazit příspěvek
    Ještě poznatek k tomu procesoru pokud CPU tak 1333Mhz FSB 45nm ty mas starší verzy. Jinak 4 jádro nevužiješ je to sice hezky pocit mít 4 jádra ale neznám aplikaci která by to uměla využít , a opravdu 8Gb Ram je zbytecnost
    rekl bych ze k necemu mu to 4jadro bude...
    Citace Původně odesláno od Draecason Zobrazit příspěvek
    Sestava bude slouzit na 3D grafiku(rendering, animace, atd), takze 4 jadro bych tam urcite chtel
    a proc bere Q6600 psal taky, chce to cist
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    rekl bych ze k necemu mu to 4jadro bude...


    a proc bere Q6600 psal taky, chce to cist
    Cetl jsem to ale stale si mi nenapsal ktera aplikace umí vuzžít 4 jadra.když koupím 2 jadro za ty prachy rychlejsí tak to prekoná v rychlosti i to 4 jadro.
    A to proto že já využiju s 64bitovým systemem obe jadra a zbylý dve me nebudo brzdit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová PC sestava
    Od Alfajk v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-12-2010, 23:25
  2. Nova sestava
    Od adddy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-11-2009, 17:50
  3. Nová PC sestava
    Od cr4zy v sekci PC - archiv
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 28-03-2009, 16:08
  4. Nova sestava
    Od Klementyna v sekci PC - archiv
    Reakcí: 83
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 15:52