Problem s instalaci Windows live messenger
Ahoj,
mám takový problém nejde mě nainstalovat windows live messenger. Mám stažený WLinstaller (windoes live installer), tam si při instalaci vyberu windows live messenger a dam instalovat normalně se stáhne a teď započne vlastní instalace chvílu to něco děla a nakonec to napíše not installed. Už jsem to zkoušel vícekrát a pořád nic. Mám Windows XP professional SP3. Neví někdo co s tím? Děkuji za odpověď.
mám takový problém nejde mě nainstalovat windows live messenger. Mám stažený WLinstaller (windoes live installer), tam si při instalaci vyberu windows live messenger a dam instalovat normalně se stáhne a teď započne vlastní instalace chvílu to něco děla a nakonec to napíše not installed. Už jsem to zkoušel vícekrát a pořád nic. Mám Windows XP professional SP3. Neví někdo co s tím? Děkuji za odpověď.
K pc na ktere to instalujes si prihlasen jako administrator? Pokud s epodivas do pridat odebrat programy je tam videt polozka toho wlm ? Pokud ano nainstaluj Your unninstaler a v nem ten program odinstaluj procisti ti i veskere zustatky v registrech .. pak z toho odkazu [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] stahni instalacku .. Restartuj system a zkus znova nainstalovat.
Udělal jsme to přesně jak jsi napsal, ale pořáď to stejné a musím podotknout, že ze stejného odkazu jsem to stahoval už předtím už jsem zkoušel i jiné zdroje a pořáď nic.
A ucet pod kterym to instalujes ma administratorska prava? Zkus jeste promazat tempy a vyprazdnit cache veskere jestli nekde neco nezlobi.