Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: co je to DOS licence?

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    mam problem objednavam si notebook a u OS je napsano "DOS licence nevite co to znamena?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Znamena to, ze se notebook dodava jen s licenci DOSu...viz. http://en.wikipedia.org/wiki/DOS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    tzn. pouze ten starej dobrej DOS a žádný win nebo linux je to tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od BlackFrog
    tzn. pouze ten starej dobrej DOS a žádný win nebo linux je to tak?
    Presne tak...zkus se podivat, zda lze v konfiguraci zvolit aspon Linux. Ten DOS je ted uz snad jen na paradu a na nostalgicky vzpominky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    linuxy doma mam na cd takze by to nebyl problem... diky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od BlackFrog
    linuxy doma mam na cd takze by to nebyl problem... diky za pomoc
    co se linuxu tyce, tak bych radsi za kilo neco od vyrobce notebooku, ponevadz by ti na normalni distribuci mohla chybet polovina ovladacu a doufat ze je nekde sezenes...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Axeli_Machal

    Vyrobce ani tak nepocita ze ten DOS budes pouzivat,dava ho tam proto ze ti bez systemu nemuze NB prodat,takze to takhle chytre obejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    no ted uz je to jedno nakonec mam uplne jiny NB s woknama
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows XP: Windows XP COA Licence
    Od Dvdk v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-10-2012, 10:40
  2. Licence office
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-04-2012, 15:42
  3. licence-problém
    Od antonbaby v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 07-03-2011, 18:39
  4. Licence Windows
    Od pavelson v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-11-2008, 14:23
  5. Windows XP a OEM licence
    Od Myscha v sekci OS Windows
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 28-08-2008, 16:01