Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Monitor nedostává žádný signál?!

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    Ahoj, mam vcelku BIG problem. Sestavil jsem si new PC (viz. podpis) a od zacatku s nim mam dost velke problemy. Nejdrive behalo vse ok, postupne jsem stahl vsechny aktualizace woken, posleze i SP1 pro Vista. Zde bych rekl, ze zacal problem, parkrat na mne vyskocila modra obrazovka (atimdag.sys) Take jsem ho zkousel s jinou grafikou - HD 2600XT, parkrat jsem ho rozjel, ale opet modra smrt. Nainstaloval jsem tedy novejsi ATI ovladace (tusim catalyst 8.5), modra obrazovka prestala chodit, ale doslo k dalsimu problemu, po vypnuti PC ho nemuzu rozjet. Respektive, pocitac vypada, ze najede(sem tam i slysim zvuk k najizdeni windows - vetraky se rozjedou vzdy), ale je cerny monitor, nic nevidim. Jakoby nedostaval obrazove informace. PC nekdy na podruhe, nekdy na tak stej pokus spustim. Krome tohoto problemu nepocituji zadne problemy, hraju normalne Crysis, pracuju, jen ho nesmim vypnout, protoze uz ho pak nerozjedu.
    Nyni jsem ve stavu, kdy jsem PC konecne rozjel, preinstaloval kompletne wokna, nahral nejnovejsi ATI catalyst 8.6, nainstaloval drivery k zakl. desce z CD a jsem tam kde jsem byl, opet nejde PC najet. Jeste se mi ho podarilo najet na analogovy kabel od monitoru, ale pri dalsim vypnuti a naslednem startu, vse opet pri starem. Az opet PC nekdy rozjedu, odinstaluju ATI drivery a necham ty z woken, pokud to bude delat dal, absolutne netusim co dal.

    Netusite nekdo cim by to mohlo byt? V soucasne dobe absolutne nevim jak dal, nevim co mam reklamovat, zda-li je vubec co.

    Dekuji za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Tak to vypada ze mam podobny problem co ty. (az na BSOD) Jen mi nesepne (bez signalu) lcd (vp2030b) pokud ho pripojim na dvi-d. Zatim jedu pres prechodku z grafiky na d-sub...
    Osobne mam pocit ze je chyba nekde v mem lcd, ale tezko rict, bohuzel do nej nevidim. Ale chte nechte ho budu muset reklamovat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    No a zobrazeni udaju z postu se zobrazi (informace biosu)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Kozouš
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    501

    Pokud je to otazka na mne.. Pri zapojeni pres dvi-d se mi info biosu zobrazi, boot screen uz ne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Podle toho co píše bych řekl, že mu nenajede po spuštění vůbec obraz(takže post vůbec nevidí). Tohle nemá s ovladačema na grafickou kartu nic společnyho, zrada bude někde jinde. Jestli zkoušels i jinou grafickou tak tou to nebude. Zkus proházet ramky, nebo to zkus jenom s jednou a když to nepůjde tak s druhou, nebo je zkus dát do jiných slotů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    takze jsem zkusil postupne jednotlive ramky a i ruzne je prohazet ve slotech a PC na 4 pokus najel. Odinstaloval jsem tedy veskery software ATI pres utilitku v odinstalovani programů, vypnul PC a pocitac najel napoprve, bohuzel ja to nevidim, monitor je opet cerny (opet byl slyset zvuk pri najizdeni windows)! Uz mi z toho jebe fakt!

    Jeste jsem zapomel uplne v zacatku napsat, ze jsem provedl i update biosu zakladni desky, take bez vysledku.

    Nyni je tedy PC ve stavu ciste instalace woken (plus asi 30 aktualizaci pres Windows Update), update bios zakladni desky, instalce driveru k zakladni desce - zvukovka a sitovka. A presto cerna obrazovka :-(

    Jeste mne napada, ze by to mohlo byt ovladacem pro monitor, mam Samsunga SyncMaster 940FN. Po instalaci jsem nahral driver z originalniho cd, ale netusim, jestli uz je to ovladac pro 64-bitove Visty. Po instalaci mi to napsalo, ze mam Samsung 940FN, ted to pise samo od sebe nejaky PNP monitor, rekl bych, ze se zavedl nejaky zakladni ovladac pro monitory. Ale to by prece kua nemelo vadit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Pokud se počítač rozjede a nezapne se monitor, tak to nemůže být žádnejma ovladačema, ani na grafiku ani na monitor. Dokud nenajede systém, tak nemají na nic vliv. Zkusil bych to co radí Kozouš, zapojit monitor přes přechodku.

    Edit: Ještě bych zkusil odpojit od desky všechno co je nepotřebné jako dvd, usb, zvukovou kartu jestli není integrovaná atd. a nechat jenom holou desku, procesor a jednu ram a garfickou a zkusit co to bude dělat.
    Naposledy upraveno uživatelem Citrusek: 20-06-2008 v 17:28
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    Takze asi tak. Dneska jsem komp dovalil k tatkovi a zkusil spustit s jeho monitorem. Monitor cerny, ani jsem si netukl. Dorazil jsem domu, vyhrabal starou grafarnu XT1300 a zamenil za tu moji novou. Najezd Pc napodruhe, po rozjeti wokna hlasily nalezeny novy hardware XT1300. Provedl jsem restart PC a v biosu nastavil defaultni nastaveni. PC najelo bez problemu, ale zatim byl pouze restart PC, takze se neraduju. Vypinam PC a po chvilce zkousim najet - cerny monitor :-(
    Zkousim vypojit vse zbytecne, zapojeny je pouze HDD, procesor a jedna ram a mys a klavesnice a vracim puvodni novejsi graf. kartu. Zapinam PC a opet cerny monitor.

    Takze jediny mozny zaver, kdyz tak mi ho potvrdte, ze je nejakym zpusobem nacnuta zakladni deska, protoze jinak uz fakt nevim! Myslim, ze jsem vyzkousel vsechny moznosti, zkousel jsem i propojit monitor s grafarnou pres analog a tedy pres prechodku digital -> analog. Nekde jsem to tu uz psal, poprve najezd napoprve, po vypnuti PC uz opet nejel najet, cerna obrazovka!

    Takze pokud pres weekend nikoho neco nenapadne, co bych mel jeste zkusit, dojde k reklamaci zakl. desky.
    Akorat nevim, jestli jim mam poslat cely komp (prece jen mam na rozdelenem disku nejaka data - snad by se daly nejak zasifrovat ne?) a nebo jen zakladni desku. Prodejci uz jsem volal, navrhoval mi poslat cely komp. V pripade poslani pouze zakl. desky bych ale musel sundat procesor a pak nandavat pastu atd. Do cehoz se mi vubec nechce... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Vypadá to asi fakt na desku. Asi poslední co mě ještě napadá, zkusil jsi resetovat Bios na desce? A když flashovals Bios dals potom v Biosu Load default....., teď nevím jak to tam přesně je. A podporuje deska tvůj procesor? V intelu se vůbec nevyznám, ale někde jsem četl, že některé desky měli s těmito procesory problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    S velkou pravdepodobnosti je to deska. Zkus kouknout na kondiky, jestli nejsou nejak vydute. Mozna bych take vyzkousel ZDROJ, protoze nemusi dodavat potrebne napeti. Pokud mas moznost, tak ho urcite zkus vymenit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    16

    Zdroj je taky možnost, ale myslím že tím to nebude. Má Enermax a zkoušel odpojit co šlo, takže by to měl v pohodě utáhnout. Mě jelo na zdroji Eurocase 350W Amd 5000+ Black ed., Gigabyte 690g, 4Gb ram, Maxtor 160Gb, Sapphire 3870 512Mb, k tomu ještě 2x 80mm ventilátory a chladič na cpu a utáhl to v plné zátěži při hraní her. Ale byla to jen nouzovka na pár dní, než mi přišel Forthon 500W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Citrusek Zobrazit příspěvek
    Má Enermax a zkoušel odpojit co šlo.
    To nic neznamená. Odejít, či mít výrobní vadu, mohou i značkové výrobky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    Tak se mi porad do te reklamace nechce. Byt mesic bez pc...

    Muze mi nekdo chytry vysvetlit, co muze byt za chybu v PC, kdyz windows normalne najedou (je slyset spousteci zvuk woken), ale monitor nic nezobrazi?! Porad mi nejrozumejsi pripada, ze je pryc grafika, ale kdyz to dela i s jinou? Ach jo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od kom72 Zobrazit příspěvek
    Tak se mi porad do te reklamace nechce. Byt mesic bez pc...

    Muze mi nekdo chytry vysvetlit, co muze byt za chybu v PC, kdyz windows normalne najedou (je slyset spousteci zvuk woken), ale monitor nic nezobrazi?! Porad mi nejrozumejsi pripada, ze je pryc grafika, ale kdyz to dela i s jinou? Ach jo....
    Zkousel jsi nouzovy rezim? Jen varim z vody, ale kdyz slysis spusteni WIN...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele kom72
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Zkousel jsi nouzovy rezim? Jen varim z vody, ale kdyz slysis spusteni WIN...
    V prubehu asi 500 restartu, co jsem za posledni tyden s PC provedl, jsem nekolikrate zkousel zmacknout klavesu DEL a F7 - bez vysledku, monitor je mrtvy. Spis nechapu to, ze jednou je monitor cerny, jednou wokna normalne najedou. Pokud by tam byla nejaka zavada na desce, nemelo by to byt porad rozbity a ne mi to porad davat sanci, ze to nejak zprovoznim? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Monitory: Monitor zobrazí jen No signal
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-05-2014, 12:46
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2014, 10:58
  3. Sapphire A9RX480 neukazuje žádný výstupní signál z grafické karty?!
    Od trodas v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2013, 00:35
  4. Monitor napíše není žádný signál
    Od Kedar183 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-05-2010, 13:35
  5. Monitor hlásí žadný signál
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-08-2009, 14:10