Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 106 až 120 z 134

Téma: Sestavit sám nebo nechat v obchodě?

  1. #106
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    A co takhle naše sekce download.... proč si sakra (r34ktor, deeean) myslíte, že jí tady máme

    Btw. mám takovej nejasnej pocit, že crasher.km tím "twin turbo" myslel AC turbo modul....
    Sorry, už budu mlčet...
    Nakonec, když tady chce někdo něco vědět, tak si to má vygooglit, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #107
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Zeus(CZ)-> Relevantní bude teplota až zatížíš všechny jádra, ne jen jedno
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #108
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    Pardon, já obvykle googlím, fakt, jen jsem chtěl něco osvědčeného od Vás, a nechtěl jsem to hledat tady na fóru (už slyším svoji češtinářku: "Ty jsi tak LÍNÝÝÝÝ")

    elpsycho: A jak zatížím všechna jádra? . Myslím, že 'Cinebench' to umí, že?
    Naposledy upraveno uživatelem Zeus(CZ): 01-07-2008 v 18:51 Důvod: odpověď elpsychovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #109
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No vzhledem k tomu, že to není zatížený, tak je to opravdu dost.... ale ty teploty v CoreTempu jsou nějaký podezřelý (jedno jádro o 12-17°C víc než ostatní?), i když Speedfan ukazuje to samý.... hmmm divný

    Asi budeš patřit k těm, kterým čidla v CPU ukazujou nesmysly.
    Jaký teploty ukazuje BIOS desky?

    Btw. teplotu CPU testuj při zátěži (Orthos, TAT, OCCT)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #110
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    husky14: Otestuju, a zjistím i ty teploty v BIOSu (pokud to tam teda najdu). Pak dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #111
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Zeus(CZ) Zobrazit příspěvek
    Tak jsem asi špatně rozetřel pastu ... Ale 60°C přece není tak špatná teplota, že ne, PROSÍM , já toho pitomýho Gemina nechci znova instalovat
    Těžko říct, ale pastou to asi nebude. Občas se stává, že jedno jádro má vyšší teploty, než ostatní, s čímž ovšem nic nenaděláš. Každopádně přepastování zkusit můžeš.

    EDIT: Než to začneš předělávat, tak si raději situaci ověř podle rad výše.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 01-07-2008 v 18:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #112
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    tak zkouším ten ORTHOS, ale mám zatížený jen dvě jádra

    Completed 66000 iterations without errors (808.50 GFLOP) zatím ...

    teploty podle SpeedFan:
    jádro 0: 44
    jádro 1: 47
    jádro 2: 58
    jádro 3: 42
    (blbý číslování)

    EDIT: Ta teplota je tedy vyšší, to je jasné, ale je VYSOKÁ? Myslím - je toho moc, a mám to řešit, nebo je to v pohodě?

    EDIT 2: Umí něco zatížit čtyři jádra? 'problém' je totiž v tom třetím ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #113
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Zkus Orthos spustit dvakrát

    Jinak teploty vypadaj celkem dobře.

    Btw. ty názvy ve Speedfanu si pak můžeš předělat podle svýho (třeba "moje nejmilejší jádro", "tohle jádro nemám rád" atd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #114
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Zeus(CZ) Zobrazit příspěvek
    Umí něco zatížit čtyři jádra? 'problém' je totiž v tom třetím ...
    Neumí (pouze ve více instancích).

    Pro začátečníky je lepší OCCT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #115
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Neumí (pouze ve více instancích).
    prime95 imho umi.

    A cinebench by imho mohl umet taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #116
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    spustit dvakrát nepomohlo, asi mám moc silná jádra

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #117
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Prime95 (v25.3 a vyšší) je taky OK.

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    A cinebench by imho mohl umet taky.
    A umí běžet ve smyčce?

    Citace Původně odesláno od Zeus(CZ) Zobrazit příspěvek
    spustit dvakrát nepomohlo, asi mám moc silná jádra
    Spustit dvakrát nestačí. Ještě musíš nastavit afinitu (spřažení) jednotlivých jader pomocí Správce úloh.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #118
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Spustit dvakrát nestačí. Ještě musíš nastavit afinitu (spřažení) jednotlivých jader pomocí Správce úloh.
    To je ale velice chytré Najednou to běží . Děkuju

    PS: Tady to už spíš připomíná CHAT, než diskuzní fórum ... Pardon

    Tak další screen, už se 100% využitím jader, běží to takhle asi těch 5 minut ...

    Naposledy upraveno uživatelem Zeus(CZ): 01-07-2008 v 19:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #119
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Musíš počkat, dokud nepřestanou teploty stoupat....

    Btw. to jádro #2 je stejně nějaký divný, asi holt horší čidlo (nebo křivý IHS). Nech to teda běžet aspoň dvě hoďky a jestli to nespadne, bude to fakt vadný čidlo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #120
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    jestli to nespadne
    To mě děsí ...

    Jinak mě ještě napadlo, mám tam na Geminovi dvě Noctuy NF-P12-1300 zredukovaný přes (myslím) U.L.N.A na 900 otáček. Jde to nějak softwarově zvýšit, i když to mám teď 'drátem' na těch 900? Jestli by třeba ta teplota neklesla zkusit ... ???

    A jednoduchá otázka. Za předpokladu, že ty teploty zůstaniou takovýhle: Je to v pohodě? Nebo je to hodně vysoké? Nebo průměr ??? Díky, Z.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 8 z 9 PrvníPrvní ... 6789 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. nový PC - nechat sestavit u prodejce nebo doma?
    Od plaskotch v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-01-2013, 00:48
  2. SSD ?nebo nechat 250AAKS?
    Od lavjoy v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2010, 09:42
  3. Nonstop zapnute PC + provoz v obchode
    Od xslide v sekci Software denní potřeby
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 22:20
  4. PC do 25 000kč sestavit
    Od kacercz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 23:07
  5. Kde si nechat sestavit PC
    Od Patozzi v sekci PC - archiv
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 15:46