HP 530 vs 2GB Ram
Čus mam přesně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] NB.Chtěl bych si dokoupit 1GB pamětí.Přesně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Chtěl bych se zeptat jestli tam budou fungovat.Osobně si myslím,že neni důvod,proč by tam něšli,ale radči se ptam..Dík všem..
[QUOTE=SamecP;134628]Čus mam přesně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] NB.Chtěl bych si dokoupit 1GB pamětí.Přesně [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].Chtěl bych se zeptat jestli tam budou fungovat.Osobně si myslím,že neni důvod,proč by tam něšli,ale radči se ptam..Dík všem..[/QUOTE]
Doporucuju koupit to u spolecnosti, ktera nabizi cas na vyzkouseni. E-shopy bezne do 14 dnu, ze jo, ale ja myslim treba kamennej obchod - u nas OK computers dava 24 hodin na overeni kompatibility jakychkoliv RAMek. Kdyz Ti nejdou, tak druhej den prineses a oni vrati penize, to je moc hezka sluzba zakaznikovi :)
Doporucuju koupit to u spolecnosti, ktera nabizi cas na vyzkouseni. E-shopy bezne do 14 dnu, ze jo, ale ja myslim treba kamennej obchod - u nas OK computers dava 24 hodin na overeni kompatibility jakychkoliv RAMek. Kdyz Ti nejdou, tak druhej den prineses a oni vrati penize, to je moc hezka sluzba zakaznikovi :)
No já to chci koupit přes net...Na netu to teda můžu vrátit bez udání důvodů?I když ty paměti rozbalim a vyskoušim?Jak potom vrací peníze,na složenku?
[QUOTE=SamecP;134637]No já to chci koupit přes net...Na netu to teda můžu vrátit bez udání důvodů?I když ty paměti rozbalim a vyskoušim?Jak potom vrací peníze,na složenku?[/QUOTE]
Mam za to ze obal nesmi byt znehodnocen, jinak ano.
Mam za to ze obal nesmi byt znehodnocen, jinak ano.
Kup si do něj obyč. A-Data, ty v něm 100% fungují (vyzkoušeno), resp. tyto A-Data chodí všude. :thumb
[quote=SamecP;134642][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]?K...a nejsou skladem.[/quote]
Maji je v Alfe
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=Withman;134641]Kup si do něj obyč. A-Data, ty v něm 100% fungují (vyzkoušeno), resp. tyto A-Data chodí všude. :thumb[/quote]
Taky jsem si ji koupil a bez problemu.
Maji je v Alfe
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[quote=Withman;134641]Kup si do něj obyč. A-Data, ty v něm 100% fungují (vyzkoušeno), resp. tyto A-Data chodí všude. :thumb[/quote]
Taky jsem si ji koupil a bez problemu.