Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 37

Téma: SoundMAX Integrated Digital HD Audio 1988B

  1. #16
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    No lol to si kanec :-D jdu to teda prubnout :-D nemáš někde odkazy ??
    Naposledy upraveno uživatelem xSten19: 23-06-2008 v 19:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    muzu je sem uploadnout (cca 20MB) ale nemam k tomu installer kterej nainstaluje BlackHawk do Startu/Traye takze si ho musis dohrat a nasledne nalinkovat sam Verze ovladace SoundMAX Integrated Digital HD Audio 6.10.1.6400 (3.1.2008), SoundMAX Mixeru 1.2 a BlackHawk 1.0.0.38. Odskouseno na Asus M2N-E SLI Deluxe a na moji M2N32-SLI Deluxe, ty muzes byt treti

    edit: kdyz jsem jeste mel M2N-E tak mi po nainstalovani vist taky prekvapila absence a nemoznost doinstalovani mixeru, o to vic mi vytocilo ze na P5K ten panel byl alespon v podobe BlackHawku a to jsou ty zvukovky uplne stejny!
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 23-06-2008 v 20:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Hmmm... pokud to nejde nastavit v driverech ani to nejde nastavit v reprácích, tak to musí udělat přehrávač. Třeba pro winamp existujou pluginy, který by to měly umět, třeba:
    http://www.winamp.com/plugins/details/145744
    (teda nezkoušel jsem, ale měl by to umět), nebo nějaký podobný.

    Tak koukam, že je ještě řešení tam nacpat kus z jinejch driverů - to by taky mělo pomoct. Prostě musíš někde získat mixer: buď v driverech, nebo v aplikaci, nebo v reprácích. Třetí možnost nemáš, takže zbejvaj zbylý dvě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    muzu je sem uploadnout (cca 20MB) ale nemam k tomu installer kterej nainstaluje BlackHawk do Startu/Traye takze si ho musis dohrat a nasledne nalinkovat sam Verze ovladace SoundMAX Integrated Digital HD Audio 6.10.1.6400 (3.1.2008), SoundMAX Mixeru 1.2 a BlackHawk 1.0.0.38. Odskouseno na Asus M2N-E SLI Deluxe a na moji M2N32-SLI Deluxe, ty muzes byt treti
    tak já nevom někam to upni :-D a hoď sem link asi CZSHARE pokud to jde :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od xSten19 Zobrazit příspěvek
    můžeš mi to nějk popsat kde to najdu atd ??
    V žádném případě jsem tě nechtěl podceňovat, jen jsem tvoji otázku asi špatně pochopil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Sikil Zobrazit příspěvek
    V žádném případě jsem tě nechtěl podceňovat, jen jsem tvoji otázku asi špatně pochopil.
    ne v pohodě cajk za nic se neomlouvej :-D cajk chlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Až to upneš tak mi to dyštak hoĎ na soukromou zprávu dík moc čuss
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    po klasickym nainstalovani pres Setup.exe si zkopirujte adresar "SM_BH" z "Audio_ADI_V61016400\6400\"do "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\" a link na BlackHawk si hodte do startu
    ...pak napiste jestli vam to bezi

    DOWNLOAD - eDisk.cz

    DOWNLOAD - RapidShare.de
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 24-06-2008 v 02:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    po klasickym nainstalovani pres Setup.exe si zkopirujte adresar "SM_BH" z "Audio_ADI_V61016400\6400\"do "C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\" a link na BlackHawk si hodte do startu
    ...pak napiste jestli vam to bezi

    EDIT: cekam na upload, sem na SHW mi to nejak nejde... pak sem hodim link
    ok dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    stejně to ne mě prdí sakra už do to ho říznu ale
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Tak děkuju všem za moc velkou pomoc nakonec jsem to rozjel velké díky putuje k "Richmond" bez něj by sem to asi nedal dohromady tak se mějte a ještě jednou díkes chlapy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Byl jsem upozornen ze pri instalaci z vyse uvedenych adres se objevi hlaska ze Mixer a BlackHawk nenasel kompatibilni hardware a ze jej nelze nainstalovat, takze jsem prepakoval instalak ovladacu a BlackHawk oddelil pro pozdejsi doinstalaci aby se hlaska neobjevovala... Nyni tedy staci rozbalit ovladace a nainstalovat pomoci setup.exe a pote spustit sfx pro doinstalovani BlackHawk panelu...

    DOWNLOAD SoundMAX ovladace 15.28MB
    DOWNLOAD
    BlackHawk panel 6.85MB
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Prosím Tě když kliknu na setup.exe hodí mi to hlášku Unable to compare version.Aborting a tudíž nemůžu nainstalovat nejnovější ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    3

    Čaute mám takový menší problém s integrovanou zvukovou kartou soundmax integrated digital hd audio.Mám operační systém Windows Vista Ultimate,základní desku mám Asus M2N-E.Repro mám 5.1 Genius.Problém spočívá v tom,že mi hrají jen dva přední reproduktory.Stáhnul jsem nejnovější ovládače a stejně nic.Při konfiguraci reproduktorů mi v testu hrají všechny reproduktory,ale pustím film,mp3 cokoliv hrají jen dva.Stáhnul jsem i K-lite codec stejně nic.Předem děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Bučta Zobrazit příspěvek
    Mám operační systém Windows Vista Ultimate,základní desku mám Asus M2N-E.Repro mám 5.1 Genius.Problém spočívá v tom,že mi hrají jen dva přední reproduktory.Stáhnul jsem nejnovější ovládače a stejně nic.Při konfiguraci reproduktorů mi v testu hrají všechny reproduktory,ale pustím film,mp3 cokoliv hrají jen dva.
    Mrkni na tohle vlákno. Třeba ti pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Software: ATI Audio Device on High Definition Audio Bus
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-07-2012, 10:54
  2. SoundMAX Integrated Digital HD Audio (AD2000B)
    Od smith22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-05-2011, 22:22
  3. Ovladače: Vista-SoundMax BlackHawk-problém s ovladačem zvuku
    Od Rodriguez v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 21:12
  4. CINCH - digital audio
    Od lukehh v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 15:53
  5. SoundMax - problem 5.1
    Od vedouci_oldd v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 10:14