Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 37

Téma: SoundMAX Integrated Digital HD Audio 1988B

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Ahoj uživatelé fóra mam problém se subáčem u VIST 32bit nejde prostě chci to aby šel při hudbě ale vůbec a docela mě to už rozčiluje nemá někdo nějakej nápad jak to vyřešit díky moc čusste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Možná se rozepiš...co máš za repro (5.1 bych tipnul), co ti nehraje, kdy ti to nehraje, co máš za přehrávač atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    tak mam 5.1 repro a hraje pořád jenom stereo subáč se nezapojuje jenom u filmu u XP jel i při hudbě a mam media 11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,636

    A AC3 filter máš? A máš u něj v konfiguraci zapnutej 5.1?

    V případě, že máš nainstalovanej ffdshow, tak je taky dost dobře možný, že jde zvuk přes něj, tam je na to v konfiguraci zatržítko, aby použil SW.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    můžeš mi to nějk popsat kde to najdu atd ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Tady jsou nějaké kodeky. Stačí si vybrat.
    http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/kodeky/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    :-D kodekama to určitě neni :-D zas takovej amatér nejsem jenom sem nenašel správný ovladače :-D tam bude kámen úrazu někde kodek určo ne ale jinak dík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pokud Ti nějaký repráky hrajou, tak to nebude špatnejma ovladačema. Na jakym zdroji zvuku to zkoušíš? Pokud zdroj zvuku nemá pět kanálů, tak musíš někde v nastavení driverů/aplikaci nastavit, že má zvuk rozmixovat. Popř. to lze nastavit i na některjch repráčkách. Co máš za repráčky, co máš za drivery/ovládací aplikaci ke zvukovýmu kodeku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Repro mam Genius SW-HF 5.1 5000

    ovladače: SoundMAX Integrated Digital HD Audio verze: 6.10.1.6100 měl sem i verzi 6.10.1.6260 ale to samé
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    A jakej zkoušíš zdroj zvuku? A na jaký desce (sestavě) je ta zvukovka integrovaná? Ta deska co máš v popisu má realtec, takže to asi neni ona? Neni to zvuk vytaženej z notebooku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Ta deska co máš v popisu má realtec
    Nemá. Je osazena 8-kanálovým audio kodekem ADI 1988B. Viz http://www.asus.com/products.aspx?mo...01&l3=301&l4=0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od r34ktor Zobrazit příspěvek
    Nemá. Je osazena 8-kanálovým audio kodekem ADI 1988B. Viz http://www.asus.com/products.aspx?mo...01&l3=301&l4=0
    jj to je ono je to ona mam tu i sound blastra LIVE ale nejsou k sehnání ovladače na vistu právě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Ahá, tak se omlouvám, koukal jsem se na jinou desku, já inteligent :-).
    Tak ať vyloučíme všechny "blbý" příčiny
    - jak máš propojenej subwoofer s počítačem? Měl by IMHO bejt třema kabelama (malej jack to cinch)
    (tuším teda že se k reprákům dodává kabel "allinone", ale na moncích kabelu by měly bejt tři (PC) a šest
    (sub) konektorů)
    - hraje Ti to ze subu někdy nebo vůbec? Když vezmeš nějaký DVD s 5.1 zvukem, tak to taky nehraje, nebo chceš by sub přehrával i u dvoukanálovýho zvuku?
    - máš v driverech nastavenej 5.1 zvuk?

    Pokud chceš rozmixovat dvoukanálovej zvuk do subu, tak se to musí někde nastavit v driverech (moje repráky to uměj i samy, ale geniusy to asi neuměj) - u realtecu co mam já se to menuje Bass Managment settings. Dej sem kdyžtak screenshoty z Tvejch driverů, já je na svym PC nerozchodim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    chci aby se subáč zapojil o do písniček teda do dvou kanálu k týdle zvukárně je nějakej prográmek taky ale jenom takovej na KKT je k hovinu :-D už sem to vněm zkoušel se šťourat ale bez výsledku vim že někumu to taky nešlo a bylo to ovladačema tak nevim. a je tam 3x jack 3,5
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    ...bych rekl ze mu spis chybi takovej ten mixer co byl v XP-ckach! Ja jsem to resil ruznym spojovanim casti ovladacu od jinych vyrobcu - delal jsem to snad dva mesice nez jsem to rozbeh!!! A vysledek? Mam plne funkcni panel BlackHawk (tusim ze ten byl z asus p5k?) a SoundMAX mixer kde mam vsechno nastaveni pohromade vcetne featurek od Sonic Focus a Andrea Electronics
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SoundMAX_BlackHawk.PNG 
Zobrazení: 784 
Velikost: 153.8 KB 
ID: 5182   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SoundMAX_mixer.PNG 
Zobrazení: 1175 
Velikost: 174.5 KB 
ID: 5183   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SoundMAX_driver.png 
Zobrazení: 397 
Velikost: 50.1 KB 
ID: 5184  
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 23-06-2008 v 19:08
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Software: ATI Audio Device on High Definition Audio Bus
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-07-2012, 10:54
  2. SoundMAX Integrated Digital HD Audio (AD2000B)
    Od smith22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-05-2011, 22:22
  3. Ovladače: Vista-SoundMax BlackHawk-problém s ovladačem zvuku
    Od Rodriguez v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 21:12
  4. CINCH - digital audio
    Od lukehh v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2008, 15:53
  5. SoundMax - problem 5.1
    Od vedouci_oldd v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-01-2007, 10:14