Dobrý večer
Mám takový menší problém.KDyž stisknu 2 a vice klaves najednou pc me zacne pipat. Tato vec me nijak nevadila nez jsem zacel hrat nhl a tam potřebuji držet 2 a vice najedno.Tak se vás ptát zda-li se to dá nějak vypnout?
Dobrý večer
Mám takový menší problém.KDyž stisknu 2 a vice klaves najednou pc me zacne pipat. Tato vec me nijak nevadila nez jsem zacel hrat nhl a tam potřebuji držet 2 a vice najedno.Tak se vás ptát zda-li se to dá nějak vypnout?
No nejjednodussi je asi odstavit PC speaker, tedy na liste vedle casu v nastaveni zvuku ho ztlumit, nebo ho treba v bedne fyzicky odpojit.
Pravdepodobe by se dalo tohle pipani vypnout nekde v nastaveni v BIOSu, ale to je spekuluju.
Nevím jak tobě, ale mě to začne pípat jen po stisknutí šílené kombinaci kláves, kterou bys v NHL ani pravděpodobně nevyužil, ovšem záleží asi na klávesnici samotné. Pokud to pípá, tak se klávesy bloknou a nereaguje ani jedna ze stisknutých. Nejlepší řešení je koupit si na sportovní hry joypad.![]()
Speaker je při poruše docela užitečná věcička pro diagnostiku, takže bych ho nějak nevypínal nebo neodpojoval, protože se PC může pokazit a pak nezjistíš, co s ním je. Při stisku mnoha kláves pípá PC vždy, to mám docela odzkoušený, ale dvou? Leda když je zatuhlý tak pípá při stisku kláves![]()
No primo je to ze tři a to je sipka do predu,mezernik,a prave obcas strcim ruku na w(to mám z cs 1,6)
Ja vim odpoved je jednoducha nemackat to w ale obcas se to stane a pěkně mě to vytočí....vynervuje.....
Genius SlimStar PS/2 + USB
Nejsem si jistej, ale nekde sem cet, ze zalezi na klavesnici, kolik podporuje zaroven stisklych klaves. Nektery pry zvladaji 3 nektery i 5...
tohle tema uz se tu hooodne davno resilo, jeslti si dobre pamatuju tak klavesnice ma nejaky cip ktery zvlada jen urcity pocet klaves najednou, klaveska za 100,- uz muze "pipat" u tri klaves, drazsi klaveska nejlepe nejaka urcena primo na hry zvladne mnohem vice. bohuzel tenhle udaj se ve specifikacich neuvadi.
no ta klavesa neni za 100stala mě kolem 500 kč ale pravda je že to není herní klavesa..