Původně odesláno od
c12345
Mám problém po propojení PC a televize. Mám grafickou kartu NVidia 7600 GS a normální televizi Thomson. Mám propojení, které je speciálně dělané pro propojení PC a televize. To znamená originálně zakoupený kabel, kdy přímo ve scartu je vyveden S-video kabel, který je zapúojen do grafické karty a dále je zde další kabel(zvukový, který je zaveden do zvukovky). Vše funguje bez jakéhokoliv problému. To znamená, že obraz je barevný, zvuk v pořádku. jedinej problém je v tom, že když chci spustit jakýkoliv film s počítače na televizy tak mi to jde pouze přes přehrávač Zoom Player Professional. Ale mám problém, když spustím film v ostatních přehrávačích tj. DVD X Player,BS Player a Windows media Player. Tyto přehrávače nefungují resp. se mi na obrazovce televize spustí zvuk, ale obraz u všech těchto přehrávačů nikoli je fialový. Už si s tím nevím rady a proto bych poprosil zdejší odborníky zda by neporadili čím by to mohlo býti nebo poradit s nastavením NVidie karty, aby obraz šel ve všech přehrávačích. Zkouším všechno možné, ale pořád nic. Předem děkuji za pomoc.