Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Propojeni 2pc vzduchem na 50m

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    Čau všichni chtel bych si nechat poradit jak by jsem mohl propojit dve pc prez wifi tak na 50metru v rozhledu prekazi asi jeden strom nebude to vadit?popripade muzu vyfotit..propojeni chci mit takovy ze tam bude net adsl od o2 dostanu k tomu routr tak se ptam co prikoupit ke druhemu pc na druhe strane(max 2000Kč)...doufam ze to pochopite a diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    No bud bluetooth ale to je dost pomalý ( 40kbB/s )
    A nebo Wifinka koupíš si anteny a bude to(třeba http://www.alza.cz/wifi/anteny/2-4-ghz/18848965.htm )
    A nebo to můžeš hnát přeš zásuvky v 220V síti ale ten přístroj je dost drahej
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    wifi, APcka treba ovislink 5460AP (dobre zkusenosti), proti sobe dve panelky nebo aspon nejakyho lepsiho pendreka a panelku

    treba tento: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46466 pendrek je idealni. jestli od O2 dostanes WIFI AP (pokud muzes vybrat, tak hlavne aby mel RSMA konektor, ne antenku napevno - ty stavaji zaprd), tak kup jednoho ovise, jednoho pendreka a jednu cca 10db panelku a budes za vodou. pokud doma nebudes chtit na wifi nic napojit (notas, mobil...), radsi vem dve panelky proti sobe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    ok diky...a jakej routr by jsi mi doporucil kdyz bych koupil ten pendrek a tu panelku tak abcyh se vecel do 2000kc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    jestli budes brat modem/router/wifi od O2, tak tam bych vybral asi zyxel, jako druhy AP mam vyborny zkusenosti s ovisem - 5460 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34039

    spicka jsou linksys

    docela spatny zkusenosti s edimaxem

    z levnejsich by mohl byt zajimavy d-link
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele b337
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    144

    zyxel urcite nebrat aspon ty modely od O2 jsou tragicky, mam spatny zkusenosti hlavne s provedenim NATu u tyhle znacky... pokud netrvas na modemu od O2 tak bych vzal bud:

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43787

    nebo

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40926
    Naposledy upraveno uživatelem b337: 30-06-2008 v 13:52
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    b337: no jestli na tom jsou spatne, tak bude imho potreba vybrat nejmensi zlo... protoze telecom to dotuje zadara, a do dvou litru se dve AP a anteny nevejdou... nevim co ted nabizi za modemy, ale alcatel speed touch asi nee...

    jo pokud nabizi well tak taky nebrat, dlouhodobe mizerne zkusenosti s dvema 845G - je potreba kazdych 14 dni resetovat, tusim ze ma malou NAT tabulku

    jinak se v jejich nabidce neorientuju, takze poradte ostatni
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér Avatar uživatele b337
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    144

    nabidka je tusim toto: http://www.cz.o2.com/osobni/cz/telef...eni/index.html

    a pokud to dobre chapu tak zadarmo je jen ten prvni, ten zyxel pouze s O2 TV, bohuzel ten prvni pristroj je pro me uplnej noname ale vzhledem k tomu ze to je od zlutaka moc bych tomu neveril
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    111

    mám dobré zkušenosti s TP-linkem, mám jich asi 6 v síti a jedou už přes 4 měsíce bez záhryzu + levné cca. 700 s daní
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    36

    ty zyxely od o2 jsou na nic,mam ho doma a mam na nem napojenej 1pocitac po kabelu a jeste druhej modem pres kterej je na wifi pripojeny 3 pocitace a musi se skoro kazdej den restartovat jinak hrozne brzdi net
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    cau tak uz to po dlouhe dobe konecne mam ale nedari se mi to propojit mam modem s wi-fi od o2(bohuzel) Huawei EchoLife HG520i a wi-fi router OvisLink WL-5460AP a nemuzu to nastavit aby mi sel net na druhym pc vubec se v tom neorientuju a signal mam akorat ze mi to porad hlasi ze to nejde propojit nemate nekdo nejaky zkusenosti s tim? diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Napis, jake mas nastaveni u jednotlivych AP. Potom muzeme poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    tak u modemu u o2 sme si zapnul wi-fi a u tohgo mojeho routru mam nastaveni jako klient porad to po me chce sifrovaci kod ale nevim kde ho zjistit nejlepsi by bylo kdyby mi nekdo poradil jak to nastavit cele nebo aspon tak trosku naznacit diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Ten "sifrovaci kod" zjistis u toho o2 modemu v sekci wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    11

    jestli je to wep klic tak to uz jsme zkousel a nejde to uz se mi jednou podrailo to pripojit ale net stejne nesel takze si fak nevim rady
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ebola se šíří i vzduchem
    Od trodas v sekci Volná témata
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 13-10-2014, 12:08
  2. Teorie chlazení vzduchem
    Od ojo v sekci Chlazení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-04-2014, 10:18
  3. Chlazení procesorů: Chlazení vzduchem - jsou velké rozdíly?
    Od jarod72pm v sekci Chlazení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-09-2011, 11:00
  4. Tel. signál vzduchem Wi-Fi
    Od P@pi v sekci Sítě
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 11-12-2007, 09:05
  5. Propojení 2 PC + net
    Od Encore1106 v sekci Sítě
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-07-2007, 12:21