Původně odesláno od
Zeus(CZ)
1) Vypnul už jsme neustálé potvrzování 'Nainstalovat/Potvrdit/...', ale stále mne to otravuje u spustitelných souborů .exe. Chcete tento soubor opravdu spustit (nebo tak něco). Dá se to nějak rozumně vypnout?
2) designová blbost, ale ...: U některých souborů (u zástupců, myslím) je taková ta malá šipečka v ikoně. Teda malá ... U Vist je velká jako něco (nemám chuť vymýšlet přirovnání). - za prvé nevím, k čemu tam je, za druhé - dá se odstranit? Nepotřebuju ji, to vím jistě ...
3) dá se nějak nastavit, aby tlačítko vypnout v nabídce START skutečně vypínalo PC, a nechodilo do Režimu spánku? (NEBO je režim spánku skutečně dobrý, a mám ho používat - články o tom mám, jen Váš názor stačí :-)??)
4) nejde jen o Visty: Dá se nějak změnit adresář, kam jsem nainstaloval software? Je jedno, že přijdu o zástupce a budu muset 'najít' ikonu, ale něco prostě nejde jednoduše překopírovat/...
5) Dá se nějak BEZPEČNĚ změnit defaultní cesta instalace souboru (C:\Program Files\...) na něco jiného, např. 'D:\'
6) Mohu změnit umístění systémových složek jako jsou 'Data aplikací' (snad se to tak jmenuje i tady) 'Dokumenty', 'Hudba', atd.? Doporučovali byste to (myslím, jestli to není nebezpečné případně jestli to nevyvolává problémy při instalaci třeba)..