Co říkáte na novou Operu 9.50 ? Měla to být slibovaná skvělá verze se spoustou nových funkcí a hlavně méně náročná. Sice to někde lidé chválí, ale podle mne je to fiasko, nedá se to používat. Všechno je pomalé, neustále to vyhazuje chybu, práce na fóru je utrpení. Děs. nečekal bych, že se dočkám toho, aby takovou katastrofu vydali jako stable verziSami okamžitě začali pracovat na nové, kde se to opraví, ale jaksi opravená betaverze 9.53 stejně není dostupná...
Musel jsem to nakonec kompletně zlikvidovat a jít zpátky na 9.27, ani downgrade nešelJe to teď na staré verzi mnohem svižnější, nic nepadá...Ještě jedna taková verze a jdu na něco dalšího, definitivně
ADD// dost se mi také nelíbí ten nový vzhled...natáhl jsem si starý, to není problém...mohlo by vás napadnout, že to je tím, ale ne, bez něj to dělalo to samé. Zkoušel jsem tři PC a na všech stejné příznaky. Mám pocit, že to slavné zrychlení udělali tak, že to prostě všechno, co trvá nad nějakou dobu odstřihne, což samozřejmě u mě (ADSL, no-name router atp.) zrovna vyústilo všude v nepoužitelnostAle ve škole - WiFi 5,4 GHz - to samé...