Laboratoř 30.06.2008: VillageTronic MP750, čip 3dfx Banshee
Jednalo se o grafickou kartu: VillageTronic MP750 (čip 3dfx Banshee)
Autorem této hádanky je -HoNY-, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
B!OH@zArd, masakr_cz
Autorem této hádanky je -HoNY-, držitel zlaté medaile z Laboratoře Světa hardware.
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
B!OH@zArd, masakr_cz
Ano, hadanka byla vcera hazard a masakr zaroven.... Ja jsem porat brousil kolem matroxu, ale vedle :(
No ja kdyz videl fotku zespoda, tak jsem ani nebrouzdal, protoze uz vidim, jak nekdo dava na net fotku zespoda :D Tohle jsem proste regulerne zkoukl a ihned odpiskal :D
No opravdu včerejší hádanka byla masakr. Já jsem stále kroužil kolem Matrox G450 PCI, který vypadal podobně, jen měl 2 paměťové čipy...na tohle jsem opravdu nepřišel...:thumbdown
a já myslel že to bude moje iblíbená 9550ka...která vypadala velice podobně...ale....:slug netrefil sem:thumb ale masakr to byl
njn :) staci trosku brousit po netu :D vedel jsem ze je to grafarna a vedel jsem ze je hodne stara, tak jsem si dal vyhladet voodoo a brousil jsem dokud jsem ji nenasel, jinak takhle znela moje spravna odpoved presne jak ji uverejnili jeste jsem chtel dodat 8MB ale neriskoval jsem, VillageTronic MP750 (čip 3dfx Banshee). Jinak dobra hadanka takove se mi libi ne desky co jsou "4" rovnaky akorat maj v znaceni 1 pismeno/cislo navic a odfoceny kousek desky je shodny se vsema :) Jinak dekuji. Jo a uz 2x po sobe mi nedoslo do SZ potvrzeni o tom ze sem ziskal dalsi medaili :) priste az uhodnu chci stribro :D
jo a jinak proc nebyli v minulych 2 tydnech hadanky? :) protoze vzdy v pondeli na to zapomenu a ted sem si daval bacha a ono nic ...
[quote=r34ktor;137584]Kua, moje odpověď byla Village Tronic MP850. Těsně vedle.:angry[/quote]
Nejspíš proto, že je na 3Dfx.cz chyba, no-X už to ví :thumb
VillageTronic MP750 a MP850
Mají fyzicky identické PCB, liší se barvou (zelená/modrá), velikostí videopaměti (8MB/16MB) a součástí sériového čísla je i název modelu.
MP750: 750xxxxxxxxxx
MP850: 850xxxxxxxxxx
Rozdíly jsou zde: MP750, MP850.
Nejspíš proto, že je na 3Dfx.cz chyba, no-X už to ví :thumb
VillageTronic MP750 a MP850
Mají fyzicky identické PCB, liší se barvou (zelená/modrá), velikostí videopaměti (8MB/16MB) a součástí sériového čísla je i název modelu.
MP750: 750xxxxxxxxxx
MP850: 850xxxxxxxxxx
Rozdíly jsou zde: MP750, MP850.
[QUOTE=-HoNY-;137591]Nejspíš proto, že je na 3Dfx.cz chyba, no-X už to ví :thumb[/QUOTE]
Jj, informace byla odtamtud. :(
Jj, informace byla odtamtud. :(
tady je vsechno :) http://www.tdfx.de/ger/grafikkarten_alle.shtml
a já to propásl :( hádanka po tak dlouhé době a nic :(
Btw jak to že mi nepřišel od SHW mail,že je hádanka?
Btw jak to že mi nepřišel od SHW mail,že je hádanka?
[quote=crasher.km;137661]a já to propásl :( hádanka po tak dlouhé době a nic :(
Btw jak to že mi nepřišel od SHW mail,že je hádanka?[/quote]
Ja to taky propasl a mejl mi taky neprisel :eek:
Btw jak to že mi nepřišel od SHW mail,že je hádanka?[/quote]
Ja to taky propasl a mejl mi taky neprisel :eek:
2 tyzdne nic a akurat ked som nemal cas, tak hadanka bola (k tomu este zaujimava). A ako uz bolo spominane taketo hadanky su lepsie ako len cast dosky a kontrolovat kazdy kondik a tiez mam radsej starsi HW.
Tak tohleto byla fakt prasárna, jediný, co se dalo trošku identifikovat byly konektory, tak jsem podle DA-15 došel k Macům a grafikám, které se v nich používaly. Z těch vzhledově trochu odpovídala ATI Rage IIc, ale to, jak vidím, bylo úplně vedle.
Jinak upozornění mi normálně přišlo. Dřív mi taky nechodily, fórum je děsně vybíravý na některý maily :)
Jinak upozornění mi normálně přišlo. Dřív mi taky nechodily, fórum je děsně vybíravý na některý maily :)