Hmm Tak Asus X1950Pro jen tak nebudePry je nedostatek a prvni varka by mela do Levi dorazit nejdriv za 14 dni...
![]()
Hmm Tak Asus X1950Pro jen tak nebudePry je nedostatek a prvni varka by mela do Levi dorazit nejdriv za 14 dni...
![]()
A smiem vediet cim si to Sapphira "posrala" ??? Ja mam s nou len najlepsie skusenosti.... Ma najlepsie jadra, dostupnost velmi dobru aj pri novinkach a vetcsinou velmi priaznivu cenu.... Osobna skusenost s 3 VGAPůvodně odesláno od Smeli
![]()
V Levi je budou mít ASUSe skladem 31.10.2006, nejpozději 1.11.2006 a HIS už 27.10., ale jeho cena je dost nadsazená oproti Asusu.Původně odesláno od first.indian
No nevim... Z kama mas takove Info?Původně odesláno od boboco
Tohle je odpoved od product managera Asus z Levi:
Nejdrive 14 dni. Je nedostatek
MV
-----Original Message-----
From: xxxx [mailto:xxx]
Sent: Tuesday, October 24, 2006 8:45 AM
To: Vent Martin
Subject: CBGA10461 - VGA ASUS EAX1950PRO/HTDP/256MB DDR3, HDTV, 2DVI, PCIe
Dobry den,
chtel bych se poptat,jestli uz znate alespon priblizny termin dodani graficke karty VGA ASUS EAX1950PRO/HTDP/256MB DDR3, HDTV, 2DVI, PCIe.
Dekuji.
Naposledy upraveno uživatelem first.indian: 24-10-2006 v 19:11
Rovněž mám info přímo od produkt manažera z Levi, akorát jsem se ptal již minulý týden. Ale ta data, co jsem uváděl jsou i přímo v jejich e-shopu, u těch konkrétních produktů. No, nezbývá než počkat a uvidíme.Původně odesláno od first.indian
ATI (Sapphire) Radeon X1950PRO, 256 MB DDR3, PCI Express x16, VGA/ 2xDVI/ VIVO
8 kusu skladem => http://www.alza.cz/graficka-karta-at...pro-d67455.htm Kdo driv prijde ten driv mele tak bachaVerim ze brzo tam nebude skladem ani jedna
![]()
Tak uz ji mam par hodin domaAsus X1950Pro... Prvni zkusenost je takova ze je karta dlouha a musel jsem 3 disky dat do 5,25" pozic aby se mi vubec vesla do skrine
Pak mirne komplikace s ovladaci catalyst 6.10 ktere hlasili ze nemam v PC kompatibilni hardware tak jsem nainstaloval ovladace z prilozeneho CD
no a pak jsem si pustil NFS Carbon v 1600x1200 a max detaily a chvilku jsem ziral a pak hral a hral a hral... a kurna musim spat pac vstavam v 6:00 no ale zitra teda uz dnes napisu nejake dalsi podrobnosti a zkusenosti
![]()
Chtel bych upozornit na Sapphire Ultimate Radeon X1950PRO!!!
Je to obycejna X1950Pro ale... "Čip je chlazen tichým chladičem Zalman VF900-Cu a pasivně jsou chlazeny i paměťové moduly."
shánim grafárnu mezi pěti a šesti tisícema...
Vybral sem si tyhle dvě: http://www.alza.cz/graficka-karta-mi...6e--d68051.htm ,
http://www.alza.cz/graficka-karta-le...tdh-d66640.htm
mohli by ste mi říct kterou vzít radši? nebo mi doporučit ještě něco lepšího ve stejný cenový relaci?
Díkec
//edit by boboco: Příspěvek přesunut ze samostatného Threadu
Naposledy upraveno uživatelem boboco: 18-11-2006 v 12:47
V této cenové relaci bych volil určitě Radeon x1950Pro. nVidia 7900GS bych volil pouze v případě, kdy bych potřeboval kartu s 512MB pamětí, jinak je za tyhle peníze vcelku nezajímavá. Výkonostně se nemůže s Radeonem x1950Pro rovnat. Do jaké sestavy ji hodláš dát?Původně odesláno od grunghi
Sapphire Announces Ultimate X1950 Pro
580MHz core / 800 (1600) MHz memory
![]()
Jj taky jsem na ní koukal a cena by se měla pohybovat něco přes 6000 s daní nebo teda aspoň myslím.Původně odesláno od Smeli
No pokud chces usetrit tak si kup Asus X1950Pro. Je skoro stejne ucinny a hlucny jako Zalman VF900-Cu. Mluvim z vlastni zkusenostiPůvodně odesláno od Kerry
![]()
Dnes:Původně odesláno od Kerry
Otázka je za kolik bude u nás....Původně odesláno od cdr
Jenže to je bez daně ne?Původně odesláno od P@pi
first.indian: Teď si kupovat nebudu ale když bych si kupoval tak bych se nejspíš rozhodnul podle toho kolik bude stát tahle. Přecijen okolo 6 000 dostaneš výborný chlazení. Asus je sice taky kvalitní ale věřil bych tomu že tohle bude lepší.