Cod 4 Mw
Hoj všem při spouštění hry mi vyskočí tato hláška
"toto je doporučený pro většina lidí
to změní vaše systémové nastavení ale ne vaše ovládací prvky.
zdá se, že volání služební 4 moderní války ne opustí pořádně že naposledy to běželo.
chceš řídit hru v bezpečném módu?"
je to překlad nevíte co stím?Dík moc.
"toto je doporučený pro většina lidí
to změní vaše systémové nastavení ale ne vaše ovládací prvky.
zdá se, že volání služební 4 moderní války ne opustí pořádně že naposledy to běželo.
chceš řídit hru v bezpečném módu?"
je to překlad nevíte co stím?Dík moc.
Lepšie by bolo keby si to nedával prekladať.:rolleyes::D
takže, hru si asi na posledy zle ukončil(zamrznutie kompu, reset pri hraní,...) a neuložili sa všetky nastavenia. Takže hra sa teraz spustí na defautnom nastavení.
Ukazuje to vždy keď spúšťaš hru?
takže, hru si asi na posledy zle ukončil(zamrznutie kompu, reset pri hraní,...) a neuložili sa všetky nastavenia. Takže hra sa teraz spustí na defautnom nastavení.
Ukazuje to vždy keď spúšťaš hru?
před časem jsem ji odinstaloval a teď jsem ji tam zase hodil.v Multi jde ale Singl. mi dá vždy tuto hlášku
Hra se tě ptá, jestli se má spustit v bezpečném režimu (nízké rozlišení, nízké grafické detaily, bezpečný režim zvuku bez hardwarové akcelerace a EAX atd.). Zkus ji vyhovět a všechny detaily si pak nastav znovu dle výkonu tvé sestavy.
pozn. příště stačí uploadnout jen obrázek
pozn. příště stačí uploadnout jen obrázek
[QUOTE=Pavel Boček;137799]Originální verze to je ? Tohle myslím dělá crack...[/QUOTE]Jj určitě to má cracklý....
Zdravým mám originál hru.
A když hraju delší dobu multiplayer tak my to napíše [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
moje sestava je
Windows XP
AMD A64 x2 4200+
deska MBAS0140 ASUS M2A-VM HDMI/AM2,2K,AMD690G
A-DATA 2x1024MB DDRII 800+ Extreme Edition
MicroStar N9600GT-T2D512-OC 512MB, PCI-E DDR3
zdroj TMEX 500 w
Díky
A když hraju delší dobu multiplayer tak my to napíše [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
moje sestava je
Windows XP
AMD A64 x2 4200+
deska MBAS0140 ASUS M2A-VM HDMI/AM2,2K,AMD690G
A-DATA 2x1024MB DDRII 800+ Extreme Edition
MicroStar N9600GT-T2D512-OC 512MB, PCI-E DDR3
zdroj TMEX 500 w
Díky
Našel jsem několik řešení, tak uvidímě, jestli budou fungovat :)
Pokud hraješ pod Vistou, mrkni se do Control panel>Sound>Recording Tab>show disabled devices a tam by mělo být „stereo mix“, to zapni.
Pokud nehraješ pod Vistou, zkus smazat (nebo přesunout, pro jistotu) soubor mssmp3.asi, který je v instalační složce ve složce miles. Podle většiny ostatních to pomohlo.
Pokud hraješ pod Vistou, mrkni se do Control panel>Sound>Recording Tab>show disabled devices a tam by mělo být „stereo mix“, to zapni.
Pokud nehraješ pod Vistou, zkus smazat (nebo přesunout, pro jistotu) soubor mssmp3.asi, který je v instalační složce ve složce miles. Podle většiny ostatních to pomohlo.