Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 27 z 27

Téma: Výměna procesoru

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    Ano nezapne sa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    ano nezapne sa a verzia biosu je V1.3B3

    ---------- Doplněno v 16:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:42 ----------

    Ano nezapne sa a verzia mojho biosu je V1.3B3
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    hmmm, na stránke výrobcu som nenašiel žiadny bios na stiahnutie, iba MSI Live Update ...
    V cpu support list je podpora pre X2 4400 od verzie biosu 1.6 (resp. 1.8 pre G2 revíziu)

    Takže budeš asi musieť použiť tú utilitu na update biosu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    to mam dat dwonload utility na tej stranke a nainstalovat to a potom co dalej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Spustíš, utilita prehľadá verzie ovládačov/biosu, pripojí sa na server MSI a mala by tam nájsť najnovšie ovládače/bios a ponúknuť ich inštaláciu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    nainstalovalo mi to amd athlon driver ale stale to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    nepomohlo by keby som restartoval bios?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    To bych při výměně CPU dělal jako první ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    ok,skusim dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    8

    restartoval som Bios a procesor mi ide ale ked mi nacita do windowsu tak po chvilke mi vypne pc a blika mi zelene svetielko asi nestiha zdroj ci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    14

    a maš nastaveny v biosu v hdd na ide a ne na achci koukni na to,jinak muže to bejt i že neni zaple acpi nebo tak něco už netuším ted jak se to jmenovalo ale bylo tam 2.0 jestli to tam najdes dej aktivovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od Andrej22 Zobrazit příspěvek
    restartoval som Bios a procesor mi ide ale ked mi nacita do windowsu tak po chvilke mi vypne pc a blika mi zelene svetielko asi nestiha zdroj ci?
    A prozradíš nám jaký ten zdroj máš? Plus raději i zbytek sestavy.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Socket 775: Výměna procesoru
    Od ondry123 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2012, 09:49
  2. Výměna procesoru
    Od kurynda v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-10-2011, 18:55
  3. Výměna procesoru
    Od Tabularasa22 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-03-2010, 10:24
  4. Výměna procesoru
    Od Rudos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 38
    Poslední příspěvek: 22-04-2009, 22:01
  5. Výměna procesoru
    Od rtepamilk v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 26-08-2008, 18:22