Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prosim poradte mi CPU

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    124

    Ahoj, bol by mi niekto ochotny poradit AMD procesor pre tuto zostavu ?
    MB Asrock ALiveNF6G-VSTA, ATI X1950gt 256 mb (powercolor), DDR2 1gb (kingston 667Mhz) + 512 Mb (apacer tusim, frekvenciu nemam šajn :P), zroj je shit od bedne Mercury 350 W, +DVD-RW, povodny CPU je AMD sempron 3200+

    Zostava služi hlavne na hry a spracovanie videa, najlepšie by bolo keby stal CPU max 2000 kč, diki
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    AMD Athlon 64 X2 4800+ EE
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Z tým zdrojom to v tvojom prípade vyzerá veľmi biedne ak nechceš aby ti to všetko nevyhorelo tak si kúp aspoň 400W Fortron!!!
    CPU by sa hodil nejaký X2 5000+ BE alebo aj X2 4600+ a to čo by ti zostalo by si doložil na zdroj
    EDIT tá 4800+EE čo navrhol matty bude lepší a je opoti 4600 lacnejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Se celkem divim ze ta 1950 gt na tom 350w zdroji jede .. ten zdroj rozhodne vymen .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    124

    klingacik ako by mi to vyhorelo ked 350 W moja zostava nikdy ai zdaleka nedosiahne ? btw AMD Athlon64 X2 5200 plus EE DC BOX AM2 ADO5200DOBOX za 1910 sk moze byt ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    tiež sa tomu divím, kamarátovi tento zdroj odpálil komp a to nemal 1950GT ale (teraz neviem presne či X700 alebo 7600GS
    @Luoslav je to proste shit zdroj ktorý ledva zvládne 200W
    5200+ kľudne môže byť ale stačil by aj lacnejší 4800+ EE ktorý by si dotaktoval
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 04-07-2008 v 15:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    124

    tak to ste mi nasadili chrobaka do hlavy, idem hladat nejaky cenovo prijatelny
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Luoslav Zobrazit příspěvek
    klingacik ako by mi to vyhorelo ked 350 W moja zostava nikdy ai zdaleka nedosiahne ? btw AMD Athlon64 X2 5200 plus EE DC BOX AM2 ADO5200DOBOX za 1910 sk moze byt ?
    On je problem spis v tom, ze uvedeny zdroj nikdy nedosahne ani zdaleka vykonu 350W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    124

    takze mi postaci na moju zostavu fortron nejaky 350ka ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Citace Původně odesláno od Luoslav Zobrazit příspěvek
    tak to ste mi nasadili chrobaka do hlavy, idem hladat nejaky cenovo prijatelny
    len sa vyhýbaj značkám ako EC, KME, LC Power, Xilence...
    obzeraj sa skôr po Fortronoch, ak chceš niečo lepšie tak Corsair VX450, SeaSonic 400W OEM, Enermax 82+ Pro 425W(ale tie sú už trochu drahšie)
    // aj ten 350W fortron by ti bohate postačil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    350W Fortron by stačil na to dvoujádro a X1950 GT, ale na nic dalšího, lepší vzít výkonnější a kvalitnější a nemuset ho měnit zase příště.

    Pamatuj, že zdroj je základ PC ! Doporučuji raději koupit lepší zdroj hned a později teprve procesor, ten který máš, můžeš zatím potaktovat a do koupě lepšího ti to vydrží.

    Zdroje (od nejlevnějšího a nejhoršího po nejdražší/nejlepší): Fortron FSP400-60GLN, Seasonic SS-400ET, Corsair VX450, Enermax PRO82+ 425 W
    Doporučil bych se už moc nedívat na ten Fortron, ale spíše brát ty další...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    124

    dakujem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SSD + HDD poraďte prosím
    Od majkl 11 v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-04-2014, 17:30
  2. poraďte HRU PROSIM
    Od paint v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-03-2012, 09:44
  3. Poraďte Prosím s IBM
    Od geforce8810 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2009, 23:04
  4. prosím poraďte
    Od jmatejicek v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 19:11
  5. LCD: Prosím poraďte 17 LCD za 5-6K
    Od blue_shw v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 18:32